2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
وای زینب جون همسر منم کادر درمان و واقعا میگه نمیدونم چرا یه عده نمیفهمن واقعا بیچاره ها دارن جونشو ...

عزیزم ان شاالله خدا حافظ و نگهدار همسرتون باشن 

یه خدا قوت به شما که صبوری میکنی

به خدا درکت میکنم خیلی سخته خیلی😔😔😔😔

ان شاالله زودتر و به سلامتی از این بحران بیرون بیاییم

بله عزیزم زیاد بودن.....  یکیش خود من....  حتی دومیم هوایی اومد سورپرایزمون کرد....  ...

ممنون عزیزم چقد خوب خداروشکر...تو این گروه ها چن نفر گفتن هموزیگوت درمان نداره اون داروها واسه هتروزیگوته....منم همش فکرم مشغول بود...

دکتر بهم گفت اسپرین و اسیدفولیک از دو ماه قبل بخورم و هپارین هم به محض بارداری بزنم...شما چه داروهایی کلا مصرف میکردید چون چن نفری گفتن حتما باید ب 6 و ب 12 هم از قبل استفاده کنم ولی دکتر به من چیزی نگفت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم زیاد بودن.....  یکیش خود من....  حتی دومیم هوایی اومد سورپرایزمون کرد....  ...

یه سوال دیگه هم داشتم خانمی...شما ازمایش ایمنی سی دی مارکرها رو هم دادید؟

من هرچی به دکترم گفتم بنویسه گفت نیاز نیس...از قبل از غید بهم گفت اقدام گفتن دلی اقدام نکردم به خاطر همین سی دی مارکرا دو دولم....چون خدای نکرده اگه مشکلی باشه نیاز به پردنیزولون و سرم هست

نه گلم آنتی بیوتیک برای چی؟ همون تعداد کم باکتری؟  این میزان فلور طبیعی مجاری ادراری هست و تا ...

مرسی عزیزم کشت ادرارم منفی هست. فقط خدای نکرده از مایع آمنیوتیک نگرانم میگم خدای نکرده باعث زایمان زودرس نشه

ممنون عزیزم چقد خوب خداروشکر...تو این گروه ها چن نفر گفتن هموزیگوت درمان نداره اون داروها واسه هتروز ...

عزیزم والا درمان که نداره فقط کنترل میشه وگرنه جهش ژنی اتفاق افتاده دیگه..... 

مایعات کلا زیاد باید بخوری حداقل 2-3 لیتر آب در روز..... 

بعد انتقالت یه بند نخواب هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن.... 

برا من چند ماه قبل ب6 و ب12 داد با فولیک 5... 

آسپرین هم کلا بهم نمیساخت.... 

از روز انتقالم سلکسان داشتم تا چند روز قبل زایمان.... 

حتی تو بارداری طبیعیمم به محض اینکه فهمیدم باردارم شروع کرد سلکسانو برام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه هم داشتم خانمی...شما ازمایش ایمنی سی دی مارکرها رو هم دادید؟ من هرچی به دکترم گفتم بنو ...

عزیزم من اول فقط انعقادیم مشخص شد.... 

یه میکرو به خاطرش منفی شدم بعد دومین منفی دیگه ایمنیم نوشت به نظرم سماجت کن یا یه جوری ایمنیارم انجام بده هی سعی و خطا نشه.... 

من ایمنیم مشکل داشتم و چند تا از سی دی مارکرام مشکل داشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من سی انتقال سونو کردم قلبم تشکیل شده بود اما خوب بودن کسایی که دیرتر تشکیل شده بود....&n ...

ممنون باشه ان شاء الله..اخه میترسم مطب سونوهاش خوب نباشه تشخیص اشتباه بده..دعا کنید...⚘

شما هنوزم هیچ علائمی ندارید؟؟؟  منم کاملا بی علایم هستم

اره من هم بدون علائم هستم فقط خیلی نمیتونم فعالیت داشته باشم زود خسته میشم که اون هم فک کنم عوارض دو هفته استراحته تنبلم کرد😁

ان شاء الله برای هر دومون خیر باشه..🤲

خدا کنه کمتر کنن، نیست اینجا دکتر زنان که تو کار آی وی اف باشه متاسفانه، باید برم دکتر معمولی

تحقیق کن حتی می ارزه بری شهرستانهای اطرافتون..

مطمئنی نیستن.

اونایی که رو تابلو نوشتن زنان و زایمان و نازایی و یا زایمانهای پرخطر..از اینترنت سرچ کن دکترهای شهرستان تون رو یا شهرستانهای نزدیکتون..حداقل اون اوایل که دارو رو کم میکنند برو دکتر خوب، معمولی نرو..

و اگه نبود که توکل کن به خدا و استرس نداشته باش..⚘

عزیزم من اول فقط انعقادیم مشخص شد....  یه میکرو به خاطرش منفی شدم بعد دومین منفی دیگه ایمنیم ن ...

نشانه سقط چیه الان خونریزیم بند اومده ولی اون خونریزی که داشتم قرمز بود یه کوچلو هم لخته داشتم

نشانه سقط چیه الان خونریزیم بند اومده ولی اون خونریزی که داشتم قرمز بود یه کوچلو هم لخته داشتم

کوثر جون استرس نداشته باش و استراحتت رو زیاد کن..سعی کن خودت رو با خوندن رمان های جذاب و فیلم سرگرم کنی فکر و خیال اطرافیان رو هم نداشته باش خوراکیهای باطبع گرم و قاعده اور و ادویه جات نخور..

فعلا تو شرایطی افتادیم دسترسی به دکتر نداریم و متاسفانه پزشکان ما هم اکثریت بی تعهد هستند و هیچ ردپایی از خودشون به جا نمیگذارند که تو این شرایط باهاشون در تماس باشیم پس فقط باید خودمون رو بسپریم به خدا..

سلام خوبین بچه ها ؟  میگم من تصمیم داشتم بعد عید دوباره درمانو شروع کنم  با این وضعیت با ...

ان شاء الله این ایام بلاتکلیفی و سردرگمی تموم میشه به نیرم تا رسیدن به ثبات نسبی فعلا فقط از لحاظ جسمی به خودت برس و از لحاظ روحی هم خودتو تقویت کن..

خوارکیهای مفید بخور و به نظر من تا ۱۵ اردیبهشت اقدامی نداشته باش برای مرکز رفتن. چون اصلا شرایط ثبات نداره و فقط استرس برات ایجاد میشه..

اوضاع خانمها رو که میخونی همه سرگردان رها شدند هر کدوم کمترین هزینه ایی که داشتند ۱۰ میلیون بود تو مراکز ولی یکی از این مراکز تعهد نداشت که زنگ بزنه خانم فلانی شما که به ما اعتماد کردی و خودت رو سپردی به ما و اینقدر هزینه کردی و ازمایشت مثبت یا منفی شد شرایط جسمی ات چطوره؟ مشکلی نداری؟ سوالی نداری؟ یعنی واقعا این تماس باعث گسترش کرونا میشه؟؟

خدا خیر آنا رو بده این تایپیک رو ایجاد کرد و جایی هست برای برقراری ارتباط و تبادل نظر..والا من یکی که خیلی اذیت میشدم چون هیچ کدوم از اطافیانم در جریان نیستند که بخواهم با اونا حرف بزنم در این رابطه..

خدا حفظت کنه آنا جون⚘⚘

شاینا جون شما چطوری؟ اوضاع و احوال خوبه؟؟

خوبم عزیزم؛ ممنون❤😘 ..فعلا که علامت خاصی ندارم و به خودم شک میکنم میگم نکنه باردار نباشم.شما خوبی علایم خاصی دارین ،کی میخاین برید دکتر؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》