2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
بچه ها انتقال من کنسل شد😔 بخشای آی وی اف فعلا تعطیلن تا ۲۰ فروردین دکترم گفت دارو شروع کنم ...

جدی کی گفت اشکال نداره بابا غصه نخور خیری توشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم تهرانم

دکتر صدری هست اگه میخوای بری تو سید خندان 

خلوته

اینستا پیج داره برو ببین تو این شرایطم هستن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله عزیزم؛ ۱۵ اسفند انتقال داشتم و جواب بتام مثبت بود خداروشکر..بقیه اش هم توکل به خدا دعا کنید..

خداروشکر با دکتر ذنوبی بودین دیگه درسته ؟ منم خواستم بعد تعطیلات برم‌که نمی دونیم با این اوضاع باز میشه یا نه

بچه ها انتقال من کنسل شد😔 بخشای آی وی اف فعلا تعطیلن تا ۲۰ فروردین دکترم گفت دارو شروع کنم ...

عزیزم قسمت بوده ایشالا قرار طبیعی مامان بشی

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بخشنامه اومده همه جا تا بیستم تعطیله بعد اونم معلوم نیست تمدید شه یا نه من سیکلم کنسل شد😭

عزیزبخشنامه  فقط برای مراکز ناباروری هست و یا مطبهای خصوصی زنان زایمان رو هم رو شامل میشه؟

عزیزبخشنامه  فقط برای مراکز ناباروری هست و یا مطبهای خصوصی زنان زایمان رو هم رو شامل میشه؟

من دایرکت دادم برای ابن سینا جواب بده میگم بعتون

حیب الکی خرج کردم وگرنه جلوگیری نمی کردم بهتر بود والاا

دقیقا عزیز دلم 

طبیعی اقدام کن ایشالا که یه داداش واسه دختر نازت میاری 

حیب الکی خرج کردم وگرنه جلوگیری نمی کردم بهتر بود والاا

مامان ماهک تایپیک بانو رو خوندی ؟ 

اونجا بیشتر واسه پسر دار شدنه رژیم و کیت و سونو 

خداروشکر با دکتر ذنوبی بودین دیگه درسته ؟ منم خواستم بعد تعطیلات برم‌که نمی دونیم با این اوضاع باز م ...

نه من مرکز امید بودم خانم دکتر اقاحسینی..تا ۱۴ فروردین که مطمئنم بسته است بقیه رو نمیدونم باید تماس بگیریم ببینیم تکلیف چیه..البته من چون شهرستانم و با توجه به شرایط موجود احتمالا ادامه رو تحت نظر یک دکتر تو شهر خودم باشم هرچند دوست داشتم اولین سونو رو دکتر اقاحسینی انجام میداد خیلی دقتش خوبه.. 

پس اون جنینا چی حیفه😂😂

اشکالی نداره شاید قسمت طبیعی اقدام کنی

مامان ماهک تایپیک بانو رو خوندی ؟  اونجا بیشتر واسه پسر دار شدنه رژیم و کیت و سونو

اه بخدا جنین نداشتم و الکی خرج نکرده بودم عمرا کاری می کردم هر چی خدا می خواست تازه اسم دختر انتخاب کردم خخخخخ