2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان خوبین

میخواستم بپرسم تو این وضعیت کرونا چیکار کنم؟

دکتر قبل عید داروهای گرون داد برای همسرم که خورد و به منم دارو داد ولی نشد که بگیرم و قرار شد برای اردیبهشت دوباره بریم؟ برای آی وی اف.

الان نمیدونم چیکار کنم میشه رفت بیمارستان لاله تو این وضعیت قرنطینه یا نه😭

چیکار کنیم؟ فعلا صبر کنم، میترسم خدا منو هیچ وقت مادر نکنه ،شوهرم مورفولوژی پایین داره و منم ذخیره تخمدانم کمه، چیکار کنم ؟؟؟ کی میشه رفت و اصلا انجام میدن الان ؟

غذا هم مثل همیشه فقط زعفرون و زرشک و جگر و فست فود ممنوعه که نمیخورم، میوه هم که همیشه میخورم چون مک ...

عزيزم تا هفته 16 باید اسید فولیک و ویتامین دی 1000 روزی یه دونه بخوری، بعدش قطع میشه و مکمل ها شروع میشه، اما اگر قبل از بارداری کمبود ویتامین دی داشتی، باید تا آخر بارداری ادامه ش بدی ویتامین دی رو 

آزمایش تیروئید هم باید هر ماه بدی عزیزم چون تو بارداری تیروئید یه دفعه عددش تغییر میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدل 😍😘😘 شما از کی لک داشتین ؟ چطوری بود لک ها؟

من هفته یک هفته بعد از + شدن لک داشتم،

البته خون قهوه ایی قرمز بود که جریان داشت یه کم

آسپرين رو قطع کردم و یک شیاف 400 داشتم صبح ها و دو تا آمپول شب ها

زينب جون يعني ميگي كلا بيخيال اكو قلب بشم؟!

گلم یه ذره سخته قطعی بهت بگم نرو 

ولی اگر من بودم و تو خانواده سابقه مشکل قلبی نداشتیم الان تو این شرایط کرونا نمی رفتم، خصوصا که سونو آنومالی همه چی عالی بوده 

ولی اگر جایی سراغ داری خلوت باشه، با رعایت نکات ایمنی مثلا ماسک n 95 و دستکش و... میتونی بری

ممنونم عزیزم از راهنماییت، فقط اینکه چه مارکی بگیرم، پیشنهادی نداری؟؟ اتوماتیک بگم میخوام؟؟ 

راستش چون هنوز نخریدم نمیدونم چی خوبه 

ولی اتوماتیک عالیه، وگرنه اذیت میشی 

این دو قلوها هم خوبن ولی باز برای آبکشی باید وقت بذاری و جابجا شون کنی

عزیزم اوایل همه شیرشون کمه بعد بیشتر میشه منم شیرم کم بود اشتباهم این بود ک شیشه دادم ب پسرم الان دی ...

اون اول که اصلا شیر نداشتم، پسرم کریستال اوریک اسید دفع کرد، گریه شدید و بی تابی آخرش هم بی حال شد رفتیم بیمارستان دکتر گفت 

و چون خیلی خطرناک بود دکتر گفت سریع با شیشه بهش شیر بدم تا دفع کریستال تمام بشه و خطر زردی از بین بره

بعدش هم تا حدود 10 روز همون جوری بود و نهایت یک قطره فقط نوک سینه ام نمایان میشد

بعد که در حد یه قاشق شیرم اومد یه مدت شیر خشک ندادم دیدم اصلا ادرار نمیکنه و بی تابی و بی قراری داره و حتی دو ساعت مک میزد باز بعدش جیغ و گریه گرسنگی 

به دکتر گفتم، گفت شیرت کمه شیر خشک بده

قرص لاکتاول هم نوشت 

آهان یه نکته دیگه اینکه من هیچ وقت حس پری تو سینه هام ندارم که بچه مک بزنه و بگم خالی شد، هیچ وقت ترشح شیر به لباسم ندارم، صدای قورت دادن شیر. هم به ندرت می‌شنوم، اون اوایل که هیچی

بهترین کار هم این بود واسه امثال ما که دستگاه sns بخریم، این جوری هیچ وقت از سینه مادر فراری نمیشن بچه ها، مادر هم آرامش داره و نگران نیست حالا شیر کمه و آسیب به نوزاد نمیرسه

فکر کنم شما جنین فریز انتقال دادید؟؟؟  من اسید فولیک و دوتا شیاف پروژسترون فقط همین به من دادن ...

من روز 12 بتام 280 بود روز 14 بتام 614بود. ازمایشم مشکلی نداشت نمیدونم شما یعنی قرص استرادیول هم نمیخوری چه جالب من کلی دارو واسم نوشته وکلی ویتامین خداکنه مشکلی پیش نیاد کاش منم امپولامو قطع کنه واقعا خسته کنندهس من یه دونه برام انتقال داد شما چند تا؟

اون اول که اصلا شیر نداشتم، پسرم کریستال اوریک اسید دفع کرد، گریه شدید و بی تابی آخرش هم بی حال شد ر ...

ممنون ک جواب دادی فدات شم.انشالله نی نیت سالم باشه والا بخدا شیر مادر انقدرام ک تبلیغشو میکنن تحفه ای نیس بنظرم شیرخشکای الان خیلی از شیر مادر ک همش با استرس و ناراحتی و دلشوره و ایناس و مواد غذایی ک الان ما مصرف میکنیم بهتره حالا من خودمم دلم راضی نمیشه شیر خودمم ندم😂😂اونم با جیغو داد و خواب کردن و شیرین کردن نوک سینه و هزار تا دردسر.مادریم دیگه...

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزم تا هفته 16 باید اسید فولیک و ویتامین دی 1000 روزی یه دونه بخوری، بعدش قطع میشه و مکمل ها شروع ...

به من ویتامین دی کلا ندادن چه قبل انتقال چه بعدش البته من خودم از دو ماه قبل انتقال میخوردم چون مطمئن بودم کمبود دارم الان یعنی تا دکتر نرفتم بگیرم بخورم؟؟ 

ولی تیرویید رو آزمایش دادم عددش ۲ بود که تو رنج آزمایشگاه هم بود ولی بهم گفتن باید پایین یک نیم باشه و نصف قرص دادن

سلام چه خبر شما الان روز چندم انتقالید علایم دارید من 13 دهم انتقال دادم ولی اصلا هیچ علایمی ندارم ه ...

عزیزم منم ۱۳ انتقال دادم و هیچ علامتی ندارم فقط شکمم ورم داره😢❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من روز 12 بتام 280 بود روز 14 بتام 614بود. ازمایشم مشکلی نداشت نمیدونم شما یعنی قرص استرادیول هم نمی ...

شما کدوم مرکز میرید؟؟؟  چندمین بارتون بود که انتقال میدادید؟؟ 

من چون یه انتقال منفی داشتم و سنم هم بالاست دوتا انتقال دادن،، قرص استرادیول هم نداشتم چون من سیکل لانگ بودم و انتقال جنین فرش داشتم و تا جایی که میدونم تو شرایط من استرادیول نمیدن،،، ولی کلا هیچ ویتامینی هم بهم ندادن از این بابت ها عملکردشون ضعيفه،،،

من هفته یک هفته بعد از + شدن لک داشتم، البته خون قهوه ایی قرمز بود که جریان داشت یه کم آسپرين رو ق ...

ممنون عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘