2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
سلام زینب جون  لباس بچه رو قبل پوشیدن با چی شستی  دوستان از چ پاک کننده ای برا شستشوی لب ...

عزیزم من با ماییع لباسشویی بچه فیروز میشورم هم قبلش هم الان خیلی خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

@نفسی835    

@مرجانوآسمان    

و بقیه بچه هایی که زایمان کردن، شما ها کهنه شور گرفتین برای نی نی هاتون؟؟ من نمیدونم بخرم یا نه؟ نمیدونم چقدر کاربردیه 

لطفاً هرکسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام خانوما من قراره اردیبهشت Ivfکنم حالا دکترم بهم قرص دزوسپتیو (قرص جلوگیریه و تنبلی دارم)داده الا ...

عزیزم این قرص منم باهاش اینجوری میشدم لکه بینی داشتم.درصد استرادیولش کمه واسه همینه.نگران نباش چیزی نیس.تحملش کن تا بسته ش تموم شه

@زینبی_بابا     @نفسی835     @مرجانوآسمان     و بقیه بچه هایی ...

عزیزم من گرفتم.اگه جاشو داشته باشی خیلی خوبه.

من جاندارم توحموم میذارم ی خرده سخته میخاد هی بذاری و برداری.من همین معمولی گرفتم خشک کن هم داره ولی خشک کنش ضعیفه ولی اتوماتیک طبیعتا بهتره

ولی درکل راضیم چون شستن لباس بادست زمان میبره و بعد زایمان هم سخته کلا بشینی لباس بشوری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من گرفتم.اگه جاشو داشته باشی خیلی خوبه. من جاندارم توحموم میذارم ی خرده سخته میخاد هی بذاری و ...

منم تو آشپزخونه م همش کابینت، میشه عکسش رو برام بزاری، چه مارکی گرفتی؟ چند گرفتی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام زینب جون  لباس بچه رو قبل پوشیدن با چی شستی  دوستان از چ پاک کننده ای برا شستشوی لب ...

قبل استفاده باید بشوریم؟بذاریم تو آفتاب خوب نیست؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
ممنون عزیزم 🌹🥰 زیره سیاه با سبز فرقی که نداره ؟؟

چرا عزیزم زیره سبز اونه که برا شیره😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم 🌹🥰 زیره سیاه با سبز فرقی که نداره ؟؟

ببین وقتی شیرت بعد۳ساعت میره یعنی شیرت خوبه دخترت زیاد میخوره طی روز هر چند ساعت میخوره و چه تایمی؟ وزنش تو ۲ماهگی و ۳ماهگی چقدر زیاد شد؟ چند گرمم

تو نمودار چک کن دقیقا هر ماه متوجه میشی خوب وزن گرفته یا نه

تولدش چقدر بود؟ و ۱ماهگی بردی چقدر شده بود

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستای عزیزم سال نو همگی مبارک آرزو میکنم تو سال جدید تن همتون سلامت باشه و از این ویروس لعنتی در امان باشین

خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود از خدا میخوام همه منتظرا خیلی زود انتظارشون به پایان برسه و دیگه وقت نکنن زیاد بیان اینجا

خدا جونم شکرت...
@زینبی_بابا     @نفسی835     @مرجانوآسمان     و بقیه بچه هایی ...

عزيزم من نگرفتم چون دخترخاله ام داشت ولي براي اون خشك كن نداشت و راضي نبود چون بايد دوباره لباسها رو با دست آب ميكشيد ، اگر اتوماتيك باشه بد نيست .

ولي من فقط تا يك ماهگي لباسهاي بچه هام رو با دست ميشستم و بعدش فقط لباسهاي خودشون رو داخل ماشين لباسشويي مياندازم .

منم تو آشپزخونه م همش کابینت، میشه عکسش رو برام بزاری، چه مارکی گرفتی؟ چند گرفتی؟

صبح برات میفرستم

سلام خانما یه سوال داشتم

من انتقال اولم با میکرو مثبت شد و باردار شدم اما متاسفانه تو هفته 12 قلب جنین وایساذ و اسفندماه سقط کردم

حالا دوتا جنین با گرید سی دارم که فریز هستن، سوالم اینه که برا انتقال این جنین ها از چه روشی استفاده میکنن؟یعنی تزریق دارو هورمونی لازمه یا نه؟

سوال دومم اینه که آیا جنین با گریذ سی احتمال بارداری موفق داره؟؟؟