2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045189 بازدید | 684433 پست
آره گلم هر دو رو انجام دادم شاید تو همون سونو آنومالی بررسی کردن برات نمیدونم چرا ننوشتن، شاید یاد ...

زينب جون ميشه يه ليست از كارهايي كه بايد از اين به بعد انجام بدم رو بهم بگي تا اگه باز اين دكتراي احمق فراموش كردن خداقل خودم اطلاع داشته باشم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن واسه وقت بهت حق میدم، من با یه بچه کم آور ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم گل پسرت خوبه؟میگم تو هم شیرخشک میدی ب نی نی؟شیر خودتم میدی؟نمیترسی دیگه سینتو نگیره؟میگم تو ک مطالعه ت خیلی زیاده ماشالله؛بنظرت شیرخشک ب خوبی شیر مادر میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت برم خوش خبر باشی عزیزم،،،  ان شالله قسمت خودت بشه و بسلامتی زایمان کنی،،  خدایا شکر ...

سلااااام...سلاااام...مامان تیارا.....نمیدونی از دیدن خبر آزمایش مثبتت چقدررررر خوشحال شدم.....مبارک باشه عزیزدلم.... این عید برات خیلی عیدهههه ...مبارکههههه....

دیدی گفتم یه حس خوبی دارم که میگه این دفعه مامان میشی...دیدی گفتم...از زمین تا آسمون برات خوشحال شدم.....            

آره گلم هر دو رو انجام دادم شاید تو همون سونو آنومالی بررسی کردن برات نمیدونم چرا ننوشتن، شاید یاد ...

زينب جون الان جواب آنومالي رو نگاه كردم يه قسمت درباره قلب بود كه چندتا گزينه داشت كه خداروشكر همهش نرمال بود ولي باز فكر كنم اكو فرق داشته باشه آره؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خدا رو شکر ک خوبین، من چهارشنبه دو هفته پیش زایمان کردم. ساعت ۴ و ۴ و ربع. راستش شیرم کم نیست.وقت ...

مرجان جون سلام.عیدت مبارک.قدم نورسیده مبارک.120 ساله بشه و منشا خیر و برکت باشه براتون.

سلام عزیزم من ازمایش و سونو رو بیمارستان پارس ازمایش که میفرسته المان سونو هم دکتر کوپال اونجا بود ...

زنگ زدم پارس گفت فعلا انجام نمیدیم، بیستم زنگ بزن!!!!

رستاک نوبت گرفتم، خوبه اونجا؟

زنگ زدم پارس گفت فعلا انجام نمیدیم، بیستم زنگ بزن!!!! رستاک نوبت گرفتم، خوبه اونجا؟

اها بسلامتی

من انومالی رفتم رستاک عزیزم خوب بود

بله خانمه اولش کلا توضیح داد

خود دکتر کمتر صحبت کرد 

اره اونم خوب بود 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آره گلم درد پریودی کاملا طبیعیه اصلا نترس، ولی دکتر نرو، نهایت همسرت رو بفرست، زن باردار سیستم ایمنی ...

زینبی جان امروز زنگ زدم رویان بالاخره ینفر گذاشتن جواب بده ، گفت انوکسا و آسپرین رو قطع نکن فقط شیاف رو روزی ۳ تا بذار 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه اگه مينوشت پولش جدا حساب ميشد عروس كوچولو هم مثل من رفته رستاك ٤٨٠ جدا براي اكو قلب داده واي خد ...

اره عزیزم جدا انجام داد دکتر تقریبا یکربع بیست دقیقه فقط اکو طول کشید که خود دکتر انجام داد

ی غربالگری هم برای ۲۳ هفته داریم

شاید اون موقع میخواد براتون اکو بنویسه

البته نمیدونما دکتر من گفت ۲۴ هفته ازمایش خون و ادرار برای چکاب داری و سونو غربالگری برای ۲۳ هفته که همسرم باید بره برام اینا رو بنویسه دکتر با جوابش برم پیشش

من از دی ماه دکتر نرفتم🙈همه رو مدارکو هی همسرم برده برام نوشتن ایشالله اینسری باید برم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلااااام...سلاااام...مامان تیارا.....نمیدونی از دیدن خبر آزمایش مثبتت چقدررررر خوشحال شدم.....مبارک ...

سلام عزیزدلم،،،  خیلی ممنونم خیلی لطف داری،،،  اره بهم گفته بودی حس مثبت داری که مامان میشم قربون اون حس قشنگت برم من    منم برات بهترین ها رو آرزو میکنم، ان شالله سال پیش رو سرشار از شادی و تندرستی برای خودت و خانوادتون باشه عزیزم، ان شالله به تمام ارزوهات برسی،  منم همیشه منتظر خبرهای خوب از طرفتون هستم