2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ کتابهایی خوبه برا نوزاد منم بخونم

کتاب من و کودک من دکتر جواد فیض

و کتاب های خانم دکتر خدیجه ظریفی، پیج اینستاگرام هم دارن

تربیتی هم، فعلا من دیگر ما، خیلی خوبه

اما بیشتر از کتاب های روانشناسی اون اول باید بلد باشی خودت بچه رو مدیریت کنی وگرنه دیگران بمباران اطلاعاتی می کنن و نظرات غلط و قدیمی خودشون رو پیاده می کنن

زینبی جان اسپرین و انوکسا رو قطع کردم ، راستش من تو این سه روز که آنوکسا میزنم بعدش دل درد میگیرم تخ ...

آره گلم درد پریودی کاملا طبیعیه اصلا نترس، ولی دکتر نرو، نهایت همسرت رو بفرست، زن باردار سیستم ایمنی ضعیف شده داره نباید بری بیرون، از طرفی این طرف و اون طرف رفتن هم نمیذاره لکه بینی ت خوب بشه 

همه اش تو خونه هستم هرسری هم بلند میشم برای دستشویی کل دسته های در و.. اسپری الکل اب میزنم  ژ ...

ان شاالله که زودتر تمام بشه این روزا

راستی خودت کمتر در معرض الکل باش، بسپار به همسرت 

این اسپری ها ممکنه اذیتت کنه، خطر نداره ها، ولی بهتره با همون آب و صابون دستاتو بشوری تو خونه

خدا رو شکر ک خوبین، من چهارشنبه دو هفته پیش زایمان کردم. ساعت ۴ و ۴ و ربع. راستش شیرم کم نیست.وقت ...

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن

واسه وقت بهت حق میدم، من با یه بچه کم آورده بودم 

شما که دوقلو و گل پسر بزرگترت هم هستن

خدا کمکت کنه

مرجان گلی مامانم میگه شبها قبل خواب تسبیحات حضرت زهرا کمک میکنه بهت واسه تنظیم وقت، منم یادم باشه میخونم

الهی عزیزم، ببخشید حسابی گیر وروجک شدم والا عرفان یه کم بد اخلاق، نیکان بهتره، من از بخش شیردهی و آ ...

اين چه حرفيه. خدا وروجكت رو بهت ببخشه

آره محب كوثر خيلي خوبه من لاپارام وى اونجا انجام دادم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
گلم اکو قلب اگر بخواییم ایده آل باشیم دو بار توی بارداری بهتره انجام بشه  یک بار در هفته 18 بر ...

شما انجام دادي؟!

براي من رو كه واسه هفته ١٨ ننوشت چرا😕

آره گلم هر دو رو انجام دادم شاید تو همون سونو آنومالی بررسی کردن برات نمیدونم چرا ننوشتن، شاید یاد ...

نه اگه مينوشت پولش جدا حساب ميشد

عروس كوچولو هم مثل من رفته رستاك ٤٨٠ جدا براي اكو قلب داده

واي خدا حالا من چيكار كنم😢