2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
بی بی چک نزدی ؟ خیلیها بعد عکس رنگی باردار شدن ، الهی که بزودی دلت شاد بشه

نه عزیزم.امیدی به بارداری ندارم شوهرم مورفوش صفره و تحرکش خیلی کم😔میخواستم ببینم عقب افتادن پریودیم به خاطر عکس رنگیه.هیچ علائمی هم ندارم که دلم خوش باشه شاید باردارم😞

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
اره عزیزم راستش نمیدونم من خواهرم میگرفت برای پسرش خیلی راضی بود

عزيزم من براي دخترم تا ١٨ ماهگي پريما يا پمپرز ميگرفتم ولي بعدش ديگه هم كم شد و هم قيمتش وحشتناك رفت بالا ، تجربه من ميگه توي ايرانيها ماي بيبي از همه بهتره و همه جا هم هست ديگه من براي هر دو بچه ام ماي بيبي استفاده ميكنم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون. پس شروعش از سایز ۱ هست? قیمتش چنده?

عزيزم من براي دخترم تا ١٨ ماهگي پريما يا پمپرز ميگرفتم ولي بعدش ديگه هم كم شد و هم قيمتش وحشتناك رفت بالا ، تجربه من ميگه توي ايرانيها ماي بيبي از همه بهتره و همه جا هم هست ديگه من براي هر دو بچه ام ماي بيبي استفاده ميكنم .

نه عزیزم.امیدی به بارداری ندارم شوهرم مورفوش صفره و تحرکش خیلی کم😔میخواستم ببینم عقب افتادن پریودیم ...

عزیزم مدیر این گروه با مورفو صفر و یک طبیعی باردار شد ، توکلت بخدا باشه ، ان شاالله خیر ، میخوای صبر کن ده روز گذشت برو دکتر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزيزم من براي دخترم تا ١٨ ماهگي پريما يا پمپرز ميگرفتم ولي بعدش ديگه هم كم شد و هم قيمتش وحشتناك رفت ...

اها 

ممنون عزیزم

الان هست پریما لهستان راستش دیدم من کفتم بگیرم تا ایشالله بزرگ شد شورتی مای بی بی بخرم 

ممنون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستم من مولفیکس استفاده میکردم روبه بالا نشتی میداد وحشتناک.یعنی من هرروز کلی لباس میشستم .حالا لبا ...

شما فكر كنم ايران نبودي عزيزم ؟ من براي دخترم تا ١٨ ماهگي پريما يا پمپرز ميگرفتم ولي ديگه بعدش هم كم شد طوري كه خيلي به سختي گير مياد و علاوه بر اون قيمتش هم وحشتناك گرون شده و ديگه براي هر دو بچه ام من ماي بيبي استفاده ميكنم و توي ايرانيها از همه بهتره ، مولفيكس واقعا پوشك خوبي نيست اصلا .

اها  ممنون عزیزم الان هست پریما لهستان راستش دیدم من کفتم بگیرم تا ایشالله بزرگ شد شورتی مای ...

بيخود خودت رو اذيت نكن اولا بعدا همه سايزش رو به راحتي پيدا نميكني و قيمتش هم فقط شماره ١ به نسبت خوبه ولي بقيه شماره هاش خيلي گرون هست و اصلا نميارزه ، من براي پسرم شماره ١ رو پمپرز ميگرفتم چون قيمتش خوب بود ولي بعد از اون ديگه كلا ماي بيبي خريدم .

ماي بيبي قبلا خيلي ضخيم بود ولي الان خيلي با كيفيت تر شده من كه راضي هستم .

عزيزم من براي دخترم تا ١٨ ماهگي پريما يا پمپرز ميگرفتم ولي بعدش ديگه هم كم شد و هم قيمتش وحشتناك رفت ...

اها 

ممنون عزیزم

الان هست پریما لهستان راستش دیدم من کفتم بگیرم تا ایشالله بزرگ شد شورتی مای بی بی بخرم 

ممنون

بيخود خودت رو اذيت نكن اولا بعدا همه سايزش رو به راحتي پيدا نميكني و قيمتش هم فقط شماره ١ به نسبت خو ...

ممنون گلم

هست راستش

سرچ کردم

دنبالش بودم

ی پیجی داشت ایشالله سفارش میدم ی تعدادی کنار بذارم ایشالله تا بعد

زینبی جان میگم من روزی یک دونه امپول پروژسترون میزنم جای آمپول ها دیگه مثل سنگ شده خییلی اذیتم اگه ی ...

عزیزم اول از همه خیلی خیلی مبارکههههههههه 😍😍😍😍

بعد اینکه قبل و بعد از آمپول کمپرس سرد بذار، روز بعد کمپرس گرم خیلی معجزه میکنه 

میدونم سخته ولی تحمل کن گلی

نداشتن علائم، کم و زیاد شدن علائم هم کاملا طبیعیه

عزیزم ممنونم از توضیحات کاملت ی دنیا لطف کردی چقدر خوب توضیح دادی من که واقعا هیچی نمیدونم هیچی ح ...

فدات عزیزم

بله یکی همون کتاب من و کودک من دکتر فیض هست

یکی هم کتاب های دکتر خدیجه ظریفی و پیج اینستاگرام ایشون