2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
الان دستمال میکشم هست ولی دیگه لباسم کثیف نمیشه ، دلم میخواد برم دکتر قشنگ بهم بگه چیکار کنم 

رها جون خییلی استراحتت رو زیاد کن و همچنین آرامشت را..امروز خییلی دعا کردم برات.و خوشحالم که الان آرومی..⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از چه زمانی استفاده کردید؟  هردو رو همزمان استفاده کردید؟؟

آره، هر دو همزمان، من حتی استرادیول هم نداشتم و آزمایش انعقادی هم ندادم ولي خب برا تجویز کردن

وقتی استفاده میکردید لکه بینی نداشتید؟  تا هفته چندم استفاده کردید؟

فعلا که نه خدارو شکر، هنوزم دارم استفاده میکنم، تا اگه بشه ان شاالله بعد از عید برم ببینم چی میگن

دوست قشنگم من پرسیدم رویان قبل از دور ریختن زنگ میزنن حتما بدون اجازه کاریش نمیکنن نگران نباش...بقیه ...

ممنونم.انشالله که ابن سینا هم همین کارو کنن.توکل بخدا

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

@هومت    

اره عزیزم تا دور نشی قدر مادر رو نمیدونی 😔 ان شالله مادرای عزیزمون هرکجا هستن  صحیح سالم باشن🙏🏻🌹

گلم توهم مواظب خودت باش از خودت بی خبرم نذار ان شالله بخیر خوشی گل دخترت رو بغل بگیری 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم بنظرم شیرت خوبه ها خداروشکر.همیبنکه میریزه نشونه زیادی شیره فقط چیزای مقوی هم بخور ک شییرت غنی ...

برای منم انرژی نمیمونه ورزش کنم ولی چون همسرم خونست همکاری میکنه میخوام از موقعیت استفاده کنم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام دوستان.من ماه پیش عکس رنگی انجام دادم امروز ۶ روز از موعد پریودیم گذشته.احتمال حاملگیم خیلی کمه چون اقدام کم داشتیم و اینکه شوهرم خیلی ضعیفه.یعنی عقب افتادن پریودی به خاطر عکس رنگیه که انداختم؟کسی اینطوری بوده؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
رها جون خییلی استراحتت رو زیاد کن و همچنین آرامشت را..امروز خییلی دعا کردم برات.و خوشحالم که الان آر ...

قربونت برم عزیزدل ممنونم ،چشم دیگه تخت خوابیدم😓

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان.من ماه پیش عکس رنگی انجام دادم امروز ۶ روز از موعد پریودیم گذشته.احتمال حاملگیم خیلی کمه ...

بی بی چک نزدی ؟ خیلیها بعد عکس رنگی باردار شدن ، الهی که بزودی دلت شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘