2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
قربونت عزیزم لطف دارید ممنونم بابت همه چی مخصوصا با کمک شما تونستم اوابوست پیدا کنم،،،  التماس ...

آره عزیزم میدونم. به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی. 😉

بعد از قلب میشه ان‌تی و بعدش آنومالی و همینجوری ادامه داره...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام بچه ها خوبید ؟

من ۳۰ بهمن انتقال دادم امروز رفتم سونو واسه قلبش که دکتر سونو کرد گفت ۶ هفته ست یکم زوده واسه ضربان قلبش ولی گفت با داپلر میبینم که قلبش میزنه یه خط آبی بود بهم نشون داد که گفت اون ضربان قلبشه گفت هفته ی بعد دوباره بیا برات سونو کنم بنظرتون خوبه؟نرماله؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۲ اسفند انتقال دادم و ۱۰ اسفند هم پانکچر شدم  امروز صبح هم آزمایش دادم

عزیزم مبارکت باشه، همگی خوشحال شدیم چون همه واست دعا کردیم، دیدی گفتم تو این گروه دعای بچه ها میگیره نگران نباش، ان شاالله یه روز هم بیای بگی صدای قلبشو شنیدی

عزیزم تو ازمایشها تاثیر داره.اولین سوال بعد از اسم و سن مادر اینه که با ای وی اف بوده یا نه!

ممنون گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها خوبید ؟ من ۳۰ بهمن انتقال دادم امروز رفتم سونو واسه قلبش که دکتر سونو کرد گفت ۶ هفته ست ...

سلام عزيزم مبارك باشه اره گلم درسته منم ٦هفته و ٦روز رفتم هفته ديگه انشالله بري ميشنوي ولي به نظرم تو اين شرايط نرو بيرون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام سارا جون  پس چرا طرازی میگه ای وی آفی ها نباید طبیعی زایمان کنن

ببین چون سخت باردار شدیم احتمالا میگه ریسک نکنین خدایی نکرده بچه چیزیش شه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها خوبید ؟ من ۳۰ بهمن انتقال دادم امروز رفتم سونو واسه قلبش که دکتر سونو کرد گفت ۶ هفته ست ...

عزیزم منم 30 بهمن انتقال دادم، گفتن بین دوتا 3 هفته بعد از آزمایش مثبت بیا برای سونو که دیگه من گذاشتم ان شاالله بعد از عید، چه داروهایی الان دارید استفاده میکنی عزیزم؟ 

سلام به همگي عزيزان يك سوال دارم من دي ماه انتقال دادم كه منفي شد و پريود سر موعد اومد ماه بعد هم به همينصورت سر موعد پريود شدم اينماه ماه سومه كه امروز ١٤ روز عقب افتاده و دو هفته پيش كه موعدم بود شب قبلش نزديكي داشتم صبح كه رفتم توالت لكه ي قهوه اي ديدم كه فك كردم پريود شدم ولي قطع شد و الان دو هفته ميگذره و من پريود نشدم دكترمم نيست ازش بپرسم

سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

سلام عزيزم خوبي تيارا جون باور کن از خوشحالي ميخام جيغ بزنم برات بخدا انقدر دلم برات خوش شده که انگار خودم حاملم خدا جوابتو داد ميدوني؟ جواب گريه ها واشکات

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

@گالاگالا   عزيزم نتيجش چي شد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم عزیزم، واقعا برام معجزه شدش بخاطر همینم هنوز خودمو همسرم باور نمیکنیم،،،  قبلنا فکر میکر ...

میفهمت عزیزدلم الهی که از این به بعد هر روزتون شادی باشه وعشق ، نه گلم واسه باردارها زود نوبت میدن ،دیگه نوبت مطب نمیخوای فکر کنم باید بری سونو ،من چون شهرستانم دیگه رویان نمیرم ، زنگ بزن سونوگرافی بپرس راهنماییت میکنن ،ان شاالله که بسلامتی ۹ ماه رو بگذرونی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام بچه ها، من دکترم بعد از انتقال جنین بهم استرادیول و اسپرین و شیاف پروژسترون داد، خداروشکر آزمایشم مثبت شده، این قرص استرادیول و اسپرین رو تا کی میشه مصرف کرد؟الان دکترا نیستند که بتونم ازشون بپرسم تا بعد از عید، شماها تا هفته چند مصرف کردین؟

سلام بچه ها، من دکترم بعد از انتقال جنین بهم استرادیول و اسپرین و شیاف پروژسترون داد، خداروشکر آزمای ...

خدارو شکر ‌‌.تبریک میگم عزیزم.من دراین مورد اطلاعاتی ندارم .شرمنده