2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
خانوما سفت شدن شکم دلیلش چیه?

اگه زیر ۵ دیقه باشه اشکال نداره

ولی بیشتر باید حتما برین دکتر

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درد شدید کشاله ران سمت دارم. به راحتی نمی تونم بلند شم یا ببینم. دکتر میگه عادی برای دوقلو. ولی و ...

منم اینجوری بودم

دکتر گفت شبا یه بالشت بذار وسط پات

منم از وقتی اینکارو کردم دردم از بین رفته

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ای بابا، دوز پروژسترونت خیییلی بالا هست، نرفتی سونو ببینی جنینا سالم هستن و اوضاع چطوریه؟ 

رفتم 

خداروشکر اوضاع خوبه 

دکتر گفت ممکنه تا پنج ماه درگیر خونریزی باشم 

فقط خدا رحم کنه به حال منو و بچه ها

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
رفتم  خداروشکر اوضاع خوبه  دکتر گفت ممکنه تا پنج ماه درگیر خونریزی باشم  فقط خدا ر ...

نینیهات تعیین جنسیت نشدن؟؟😍

هم هماتوم هم جفت سرراهی  ولی هیچ دارویی خونریزی بند نمیاره نهایت تا ۲ الی ۳ روز  بالاتری ...

عزيزم اصلا نترس 

ميدونم خيلي اعصابت داغونه اما چاره اش فقط استراحت مطلقه حتي غذات رو هم درازكش بخور

فقط براي دستشويي بلندشو حتما فرنگي استفاده كن 

به هيچ عنوان موقع دستشويي زور نزن

دير به دير حموم برو اونم خيلي سريع يه دوش بگير

درضمن پروژسترون فقط جاي بچه رو سفت ميكنه اون هماتوم بايد خود به خود جذب يا دفع بشه

جفتت هم به مرور زمان با بزرگ شدن رحم انشالله بالا ميره

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
نینیهات تعیین جنسیت نشدن؟؟😍

نه عزیزم 

سونو مطب دکتر رفتم 

فقط ضربان قلب گذاشت و هماتوم اندازه گرفت 

هیچی درمورد جنسیت نگفت 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزيزم اصلا نترس  ميدونم خيلي اعصابت داغونه اما چاره اش فقط استراحت مطلقه حتي غذات رو هم درازكش ...

عزیزم باور کن تمام مدت استراحت مطلق بودم 

ولی از فردا مجبورم برم خونه ام 

بخاطر این کرونای لعنتی میترسم مامانم و بابام درگیر کنم 

دعا کنید برام 

ممنونم ازت بابت توصیه هات😔♥️

دوستان صبح ساعت ۷ میرم برا آزمایش خواهش میکنم در حد توانتون برام دعا کنید جوابم مثبت باشه و شرمنده ه ...

عزیز دلمممم

باهمه وجود حرفتو درک میکنم

نتیجه هر چی که باشه بدون خدا همیشه بهترین مسیرو برای آدم انتخاب میکنه

بهش ایمان داشته باش 

لاحول و لاقوه الا بلله

😘😘

پروردگارا! درآغوشم بگیر
نه عزیزم  سونو مطب دکتر رفتم  فقط ضربان قلب گذاشت و هماتوم اندازه گرفت  هیچی درمور ...

ان شالله سالم و سلامت باشه😊😊

اگه پسرن سرباز امام زمان بشن🙏🙏

من شمارو یادمه که چندبار انتقال داشتین. خوشحالم براتون که بالاخره جواب سختیاتونو گرفتین

ولی دقیق جزییات یادم نمیمونه🤪

اگه جنسیتو فهمیدین به منم بگین. آی ام فضووووول😂😂

نه نگذاشتم اقام نخرید من هم نتونستم برم البته واقعیتش اینه که ترسیدم..

فردا روز ۱۴ امه؟!

به نظرتون من جای اول فروردین 

۲۸ام برم؟؟ روز ۱۲ میشه

بلاست بودن نی‌نیا

پروردگارا! درآغوشم بگیر
عزیزم باور کن تمام مدت استراحت مطلق بودم  ولی از فردا مجبورم برم خونه ام  بخاطر این کرون ...

انقدر بايد استراحت مطلق باشي تا خونريزيت تموم بشه

كاش ميتونستي بيشتر خونه مامانت اينا بموني

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
درد اصلا ندارم ولی چند ساعتی انگار کش میاد

اره همونه

موقع خواب هم هست بعد که بیدار میشی راه میری خوب میشه

همونو منم داشتم که الان با یه بالشت وسط پام خوب شده خداروشکر

سلام شبتون به خیر بچه ها منم فردا ازمایش دارم میشه با اون قلب های پاکتون واسه منم دعا کنید خیلی استرس دارم خدایا خودت میدونی تو این مسیر چه قد سختی کشیدم تنها امید و پناه و دلخوشیم خودتی ترو به حق مهربونیت کمک کن تا هممون صاحب اولاد صالح وسالم بشیم امین یارب العالمین