2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
چطوری ؟شهرتون و مرکزی که میرین یکیه؟ من غیبتم زیاد میشه میفهمن رفتم با اینکه قبل رفتن بهشون نمیگم

بله گلم یکیه

اگه شرایط عادی بود حتما متوجه میشدن ولی خداروشکر بهونه ی قرنطینس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فدات .از کجا بفهمم رحمم سرده یا نه؟

اگه میتونی پیش یه دکتر طب سنتی بری خیلی خوبه ، البته دکتری که واقعا کارش خوب باشه ،من تهران دکتر میرغضنفری رو خیلی قبول دارم ، ولی تو نت هم سرچ کنی تقریبا خودت میتونی متوجه بشی گرم یا سرد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوستان شما به خانواده خودتون و همسرتون جریان آی وی افتون رو گفتید و اگه نگفتید بعد مثبت شدن چه جوری ...

هر دو خانواده در جریان همه مراحل بودن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

عزیزدلم ناامید نباش خودتو نباز ، این روزای تلخ و سخت رو همه کم وبیش تجربه کردیم ، ایندفعه حتما خودتون پیگیری کنید تمام آزمایشها رو بدید ، الهی که بحق حضرت زهرا بزودی دلت شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گلم مگه اگراسپرم تو منی باشه هم اسمش آزواسپرمه؟آزواسپرم یعنی هیچ اسپرمی تو منی رویت نشد حالاکه اسپرم ...

چمیدونم والا آخه اول آزو بود دو تا عمل کرد تا اینا پیدا شد.حالا اصلا فرقی با آزو نداره وقتی آخرش باید میکرو کنیم و یک عدد به انتخاب خودشون بردارن.اینهمه رنج و سختی عمل را تحمل کرد به نظرم باید از اول میکرو میکردیم خوب از بیضه برمیداشتن چی میشد.

سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

عزیز دلم خیلی خیلی برات ناراحت شدم از روزی که انتقال دادی هر روز برات آیت الکرسی خوندم باورت نمیشه ساعتی از ذهنم دور نمی شی نمیدونم چی بهت بگو که آروم شی من خودم ۵بار انتقال منفی تو رویان داشتم بار ششم دکترمم رو عوض کردم و خدا دخترم و بهم داد حتمن مرکزتو عوض کنو برو جای دیگه آزمایش‌های ایمنی و انعقادی رو بده و حسابی به خودت و همسرت برس که هم اسپرمای اون خوب باشه هم کیفیت تخمکهای  خودت.  ببین رحمت سرد نباشه از طب سنتی استفاده کن بادکش رحم و تخمدان عالیه

حتمن جواب می گیری یه جای کار ایراد داره که تو نمیدونی این بار با دست پر برو همه کاری بکن حتمن نتیجه میگیری من تجربشو داشتم 

ممنون دوستم امیرعلی و امیر حسین

چه اسمهای قشنگی.صاحب اسمهاشون نگهدارشون باشن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ورزش که دو ماه هر روز میرفتم باشگاه ، ۷ کیلو وزن کم کردم ، از یکماه قبل انتقال یه معجونی بود به کمرم ...

از کی میشه این کمربندو بست؟؟مثلا من برا عید میخام پانکچر بشم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
یادم رفت بگم رویان میکرو کردم عزیزم

خداروشکرشایان‌جان

مبارکت‌باشه

برامنم‌‌دعاکن‌‌‌بعدعیدانتقال‌دارم

البته‌اگه‌بازباشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻