2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
خیلی متاسفم عزیزم، ان شالله به زودی زود نی نی های سالم قسمتتون بشه و سختی ها ناراحتی هاتون تبدیل به ...

قربونت برم انشالله برا توهم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
فک کنم حامله باشي وقتي انقد ريلکسي نه من انتقال ندادم ي بار حامله شدم چهارده پونزده روز اول خيلي ريل ...

چرا؟؟دلیل تشکیل نشدن قلبش مگ دست خود ادمه؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟؟دلیل تشکیل نشدن قلبش مگ دست خود ادمه؟

من نميدونسم حاملم ي کاراي اشتباهي کردم مثه خوردن سه روز پشت سرهم داروي گياهي و انواع داروهاي قاعده اور که افتادم به لک سه روز من دلم خوش ک پري شدم باز قطع شد سر خود پاشدم رفتم سنو گفتم ببينم چ مرگمه؟ ﺋري نميشم ديدم ساک بارداري هست بعد رفتم متخصص زنان دکتر گف آز بده دوتا فاصله از هم که روند بتا هم خوب بود ولي قلب تشکيل نشد هفته دوازده مجبور به سقط شدم 😭😭😭😭يادم مياد دوس دارم سرمو بکوبم زمين

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من نميدونسم حاملم ي کاراي اشتباهي کردم مثه خوردن سه روز پشت سرهم داروي گياهي و انواع داروهاي قاعده ا ...

چقد بد کاش تا عقب انداختی ی بیبی میزدی.حالا غصشو نخور دیگ قسمتت نبوده بمونه

منو شوهرم هيچوقت طبيعي بچه دار نميشديم من هرگز باور نميکردم طبيعي حامله باشم هرگز 

درضمن من تا ده روز بي بي چک زدم هم منفي بود

منو شوهرم هيچوقت طبيعي بچه دار نميشديم من هرگز باور نميکردم طبيعي حامله باشم هرگز 

مشکلتون چیه؟؟؟چون مطمئن ودی بچه دار نمیشی کلا دیگ استرس نداشتی برا همین حامله شدی

مشکلتون چیه؟؟؟چون مطمئن ودی بچه دار نمیشی کلا دیگ استرس نداشتی برا همین حامله شدی

آزو اسپرمه😃😐

آزو اسپرمه😃😐

چ جالب با آزو اسپرم حامله شدی...شوهر منم کم تحرکی و خودمم تنبلی و ذخیره پایین و دخترمو ناخاسته باردار شدم حالا میخام پسر بشه بچم ک بهم ivfپیشنهاد دادن.انشاالله ک شما هم باردار بشی

چ جالب با آزو اسپرم حامله شدی...شوهر منم کم تحرکی و خودمم تنبلی و ذخیره پایین و دخترمو ناخاسته باردا ...

بنظرم زود دس ب کار شو بازم الهي شکر ي دونه رو داري شوهرم توي بيضش اسپرم فراوون هس تو مني وجود نداره

بنظرم زود دس ب کار شو بازم الهي شکر ي دونه رو داري شوهرم توي بيضش اسپرم فراوون هس تو مني وجود نداره

اگ کرونای لعنتی ریشه کن بشه پریود بعد عید میرم.باز خداروشکر تو بیضش هست

اگ کرونای لعنتی ریشه کن بشه پریود بعد عید میرم.باز خداروشکر تو بیضش هست

اره بخدا ولي من که باور ندارم ريشه کن بشه من خيلي دلم ميخاد برم برا انتقال ولي انگار قسمتم نيست انشالله همه چي برگرده به روال قبل 

اره بخدا ولي من که باور ندارم ريشه کن بشه من خيلي دلم ميخاد برم برا انتقال ولي انگار قسمتم نيست انشا ...

ان شاالله زود ربشه کن میشع

به نظرتون تا چند وقت دیگه نمیشه میکرو کرد؟

من قرار بود این ماه برم برای میکرو که کرونا اومد ناغافل.از کجا پیداش شد یهو.

منم با خودممیگم قسمت نیست انگار هر چی ما میخوایم میکرو کنیم یه طوری میشه

همسر منم آزو اسپرمه قرار بود این ماه بریم برای میکرو که کرونا اومد

ببخشید یه سوال توی منی چند تا اسپرم باشه از منی میگیرن؟ و از چند تا کمتر باشه از بیضه میگیرن؟

همسر من توی منی نزدیک دو ملیونه موقع تخمک کشی از بییضه اش میگیرن به نظرتون یا منی؟

بچه ها بنظرتون چیکار کنم ؟رویان ۲۹ ام برام ازمایش نوشتن صبر کنم برم آز بدم بعد آمپولمو طبق گفته ی رو ...

عزیزم طبق گفته ی رویان عمل کن.بعد از ازمایش مثبت باید امپول هارو شروع کنی

من از روز انتقالم داشتم این امپولو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚