2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست

بچه ها روز دهم انتقالم به نظرتون آناناس ضرر داره  بخورم🤔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها باردارم با تبم چیکار کنم تست کرونا هم دادم خداروشکر خوب بود هیچ مشکلی نداشتم چیکااااار کنم ...

خداروشکر 

استامینفن ساده اشکالی نداره اصلا 

مایعات زیاد بخور که با ادرار وفع کنی 

لینو شیرین و پرتغال زیاد بخور 

یادت نره مایعات خیلی بخور 

شیر و ماست اصلا نخور پاشویه کن خودتو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها باردارم با تبم چیکار کنم تست کرونا هم دادم خداروشکر خوب بود هیچ مشکلی نداشتم چیکااااار کنم ...

دستوراتی که مامان ماهک جون گفتن عااالیه، ان شاالله که زود خوب بشید، ویار هم داری؟ 

عزیزم گرید جنینات چند بودفریز بودن یا فرش؟❤❤

۶ تا فریز گرید بی و سی بودن که گذاشتن بلاست بشن ،دوتا بلاست شدن ،هیچ امیدی بهشون نداشتم ولی خب خداروشکر 😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
۶ تا فریز گرید بی و سی بودن که گذاشتن بلاست بشن ،دوتا بلاست شدن ،هیچ امیدی بهشون نداشتم ولی خب خدارو ...

خداروشکر...امیدوار شدم .از من گرید بی بودن ولی دو روزه...انشالله به سلامتی  ودل خوش  😍😍😍

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام خانوما..من پی سی او هستم و الان ۹ماهه ک باردارنشدم..توروخدا بگین چیکاکنم ک باردارشم؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
سلام خانوما..من پی سی او هستم و الان ۹ماهه ک باردارنشدم..توروخدا بگین چیکاکنم ک باردارشم؟

دارو مصرف کردین یا طبیعی اقدام کردین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

درمان پی سی او فقط ورزش و رژیم غذایی سالم هست، وگرنه درمان و دارویی نداره عزیزم

دارو مصرف کردین یا طبیعی اقدام کردین؟

۹ماهه اقدامم..۲ماهه فهمیدم پی سی او هستم...یه سقط هم پارسال داشتم..😢

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
درمان پی سی او فقط ورزش و رژیم غذایی سالم هست، وگرنه درمان و دارویی نداره عزیزم

۳۲ 

۳ماهه رژیم میگیرم وورزش میکنم ۱۰کیلو کم کردم..

۹ماهه اقدامم..۲ماهه فهمیدم پی سی او هستم...یه سقط هم پارسال داشتم..😢

وزنتون اومده پایین انشاالله به زودی جواب میگیرین.

دکتر هم‌ دارو میده برای تحریک تخمدان که زودتر به نتیجه برسین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...