2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم. فقط لطف خدا و کمک دکتر و مامام بود. نه دومی راحتتر بود. با اینکه وزنش و دور سرش و . ...

ماشاء الله ماشاء الله 

عزیزم هرروز واسه خودت اسپند دود کن این روز ها 😍 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم😘😘 من تیتر ندادم فقط بهم‌گفتن بالای صد و مثبت 

عزیزم گرید جنینات چند بودفریز بودن یا فرش؟❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
شما برای هماتوم خونریزی داشتید یا لکه بینی؟؟

یروز خونریزی کردم خون تازه در حد دوتا پد رفتم سونو شریع استراحت مطلق شدم و دارو مصرف کردم بعد دو هفته لک

هماتومم بزرگ میشد ولی خونریزی و لک نداشتم دیگه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
یروز خونریزی کردم خون تازه در حد دوتا پد رفتم سونو شریع استراحت مطلق شدم و دارو مصرف کردم بعد دو هفت ...

مرسی،منم امروز خونریزی داشتم مجبور شدم پد بذارم،فک کنم خونریزی توی بارداری با میکرو طبیعی باشه

مرسی،منم امروز خونریزی داشتم مجبور شدم پد بذارم،فک کنم خونریزی توی بارداری با میکرو طبیعی باشه

نمیدونم عزیزم

من سریع رفتم سونو

تو ماشین هم خوابیدم

رفتم بیمارستان

استراحت کن

ایشالله چیزی نیست

ولی حتمن به پزشکت بگو

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
حالا بیبی جک‌بزار ببی شاید معجزه خدا شامل حالت شده، من که بعد از منفی شدن قبلی میکروم بریودیم نا منظ ...

چند روز دیگه اگه پریود نیومد بیبی میزارم ، میخوام اگه سیکلم بیشتر از ۳۵ روز شد تست کنم

کسی بعد از سه ماهگی. موهاش. رنگ کرده. دکتر گفت بدون آمونیاک ضرر نداره. ولی من می خواهم مطمئن شم. بدجوری موهام سفید شده

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش