2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم،امشب یه بی بی چک بزن اگه منفی هم بود نگران نباش چون زوده ولی یه موقع هایی نشون میده اگه مثب ...

ندارم 

فردا برم سرکار برگشتنی میگیرم

ولی دلم‌میخواد تو همین حال بمونم 

از منفی شدن متنفرم

من سینه درد دارم از روز اول انتقال درد زیر دل هم دو روز داشتم ولی لک نداشتم

خدایا شکرت 
هیستروسکوپی اصلا سخت نیست.من لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم.یه هفته ای خوبه خوب شدم.تو هیسترو معلوم شد ...

عزيزم عمل لاپراسكوپيت بخاطره آندومتريوز بود ؟ اولين انتقال بعد از عملت مثبت شدي به سلامتي 

راستش من هم لاپراسكوپي  كردم و لوله هامو بستن هم سپتوم داشتم برداشتن ولي  انتقال بعدش منفي شدم نمي دونم مشكل كجاست 

صارم کلا خیلی گرون تر از جاهای دیگه ست.فقط یه انتقال جنینش سه تومن بود! الان گرونتر شده لابد. لاپارا ...

من قبل از لاپرا ذخيره ام ٥ بود يعني بعد از عمل خيلي مياد پايين ؟ 

شما بعد از عمل مجدد ذخيره تونو چك كردين تغييري كرده بود ؟

خانومی من تا ۱۷ هفته تهوع داشتم

چکارکردین با تهوعتون؟ من خیلی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم مگر همسر عصر بیاد یکم غذا گرم کنه من بخورم نه خواب دارم نه خوراک خیلی سخته وزن کم کردم😔

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سن بارداریو چجوری میتونم حساب کنم؟ 

عزیزم.تعداد روزای انتقال تا الان +سن جنین موقع انتقال+14

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹