2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان ازتون یه سوال دارم من امروز۸انتقال جنین هستم امالکه بینی قهوه ای دارم چه خالکی بایدبه سر ...

عزیزم چرا نگرانی ان شاالله لک لانه گزینیه ، استراحتتو بیشتر کن ،در چه حد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم چرا نگرانی ان شاالله لک لانه گزینیه ، استراحتتو بیشتر کن ،در چه حد؟

یه قطره ببخشیدتوشورت بود دستشویی کردنی هم دیدم روی دستمال هم بودمثل لکه بینی قبل پریود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
شاید باورت نشه ولی نمیدونم!اصلا نمیدونم از کجا میشه فهمید ۱۷ سالم که بود اعلام کردن بم

منم نمی دونستم دکتر هم می رفتم ولی واقعا بعضی دکترها بزرگترین ضررها رو به بیمار میزنن. ذخیرم 2 دهم بود بعد هیچی به من نمی گفت. ازمایش amh هم یه دکتر دیگه برام نوشته بود. 

یه قطره ببخشیدتوشورت بود دستشویی کردنی هم دیدم روی دستمال هم بودمثل لکه بینی قبل پریود

عزیزم صبر کن بچه ها بیان من تجربه ندارم شرمنده ولی لطفا استرس نداشته باش ، ان شاالله لک لانه گزینیه، فردا زنگ بزن از دکترت بپرس ،شاید باید شیافتو بیشتر کنی ،

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزان ازتون یه سوال دارم من امروز۸انتقال جنین هستم امالکه بینی قهوه ای دارم چه خالکی بایدبه سر ...

دوز پروژسترونتون چقدره در روز؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

احتمالا لک لانه گزینی بوده گلم، به ما که گفته بودن اگر نزدیک آزمایشتون لک دیدید دوتا آمپول بکشید تو یه سرنگ بزنید به جای یکی! ولی مال شما نزدیک آزمایش نیست و به احتمال زیاد لانه گزینی هست، باز اگر ادامه دار بود تماس بگیر با مرکزت