2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منم ۳۰ بهمن انتقالم بود  بتای اولی ۱۳ اسفند رفتم بتای دوم ۱۵ اسفند میگم ۲۹ اسفند برم برای سو ...

مرکزتون بهتون گفتن ۲۹ اسفند برین سونو؟

حساب کردین تا اون موقع چند هفته میشین؟

بنظرم اینجا خونده بودم بیمارستان کودکان سونو ۲۴ ساعته داره، اگر درست یادم باشه. شاید روز تعطیل هم باشن، میتونین زنگ بزنین بپرسین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون جانم، نه عزیزم. تغذیه خاصی نداشتم، تقریبا از یک سال قبل فقط پیاده روی روزی یک ساعت را داشتم و ...

تبریک میگم عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزان.  من یک بار سیکل لانگ داشتم ولی هیچ تخمکی نداشتم یکبارم سیکل شانگهای که یک تخمک پو ...

عزیزم منم تهرانم. میخواستم سیکلم رو بذارم اونور سال، اما یهو تصمیم گرفتم اینور پانکچر کنم. دیروز پانکچر کردم تو سونو 8 تا 9 تا فولی داشتم اما دیروز فقط یه تخمک بی کیفیت داشتم. تو سونو اوضاع تخمدانهام خیلی خوب بود آمپولم گونال داشتم حالا نمیدونم چرا اینجوری شد. ذخیره ام هم 1/8 هست. حتی به دکتر گفتم داروی کمکی گونال بده بهم گفت اوضاعت انقد خوبه که به چیز دیگه نیازی ندری    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم تهرانم. میخواستم سیکلم رو بذارم اونور سال، اما یهو تصمیم گرفتم اینور پانکچر کنم. دیروز پان ...

لبلا جون پانکچر شوی؟؟ تخمک اصلا نداشتی یعنی موقع پانکچر؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم 10روز اول خیلیی خوب بود اصلا گریه نمکرد فقط شیرمیخورد ومیخابیدمنم میگفتم اینقد میگن بچه اذیت م ...

عزيزم چند قطره ميريزي؟؟ني ني من٢٧روزش هست متونم بدهم؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
مرکزتون بهتون گفتن ۲۹ اسفند برین سونو؟ حساب کردین تا اون موقع چند هفته میشین؟ بنظرم اینجا خونده بو ...

نه بهم گفتن که دوهفته بعداز انتقال بتا بدم اگه مثبت بود دوهفته بعدش برم برای سونو

کدوم بیمارستان کودکان؟

سلام دوستان. خوبین همگی؟ من امروز میرم بیمارستان ان اس تی و معاینه. ۳ سانت باز شدم. دعا کنین اگر ...

انشالله عزیزم استراحت مطلق باش دیگه😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم 10روز اول خیلیی خوب بود اصلا گریه نمکرد فقط شیرمیخورد ومیخابیدمنم میگفتم اینقد میگن بچه اذیت م ...

ميشه عكسشو بزاري ببينم

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻