2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
امیدوارم به خوبی این روزا رو هممون پشت سر بذاریم چه اونایی که باردارن چه اونایی که میخوان باردار شن. ...

الهيييييييي آمين🙏هممون توكلمون به خداست شما هم زياد استرس نداشته باش كلا تو اي وي اف خون و لك و اينا گويا فراوونه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳اسفندانتقال دادم.مثبت بودی؟

منم 3انتقال داشتم.بي بي چکم مثبت شد.فردا ميرم بتا بدم

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
من ۴ اسفند انتقال دادم برام ۱۹ اسفند نوشت برم آزمایش اما امروز بی بی چک منفی بود

يعني امروز 13روزته ؟

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
سلام به همگی من روز یازده انتقالمه، بی بی چکم منفی بود صبح، هیچ لکه ای هم از روز اول ندیدم. گاهی فقط ...

انشالا مثبت بشي عزيزم

۱۲ روز

خب عجله نکن.من امروز 14روزمه  بي بي چک زدم تا امروز جرأت نکردم.شوهرمم اجازه نميداد.امروز صبح يواشکي زدم

شاید بارداری چون کیست ربطی به پریود نشدن نداره من چند ساله کیست دارم ولی همیشه پریود شدم

نه عزیز باردار نبودم.چون‌من با کیست عقب میندازم.الانم رفتم پنجشنبه۲تا پروژسترون زدمو الانا داره باز میشه بعدم ال دی استفاده کنم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
بی بی چک 

منفی بود.پروژسترون زدم دارم پری میشم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
کاش قبل اینهمه کار حداقل یه بی بی چک میزاشتی!

چندتا گذاشتم منفی بود

به امید خدا 😍😍❤❤

راستی شاینا جان تو ویتامین Dو امگا ۳ مصرف میکنی میگن واسه لانه گزینی خیلی کمک میکنه من دکترم تجویز نکرده بود خودم خریدم شروع کردم به خوردن به دکترم گفتم گفت ادامه بده کمک میکنه به لانه گزینی

یعنی یه روز منم مامان میشم  
راستی شاینا جان تو ویتامین Dو امگا ۳ مصرف میکنی میگن واسه لانه گزینی خیلی کمک میکنه من دکترم تجویز ن ...

ویتامین دی حدود سه ماهه شروع کردم ولی امگا ۳ نه ..اگه همسرم رفت بیرون بهش میگم بگیره ممنون که گفتی واسه رشد مغز نی نی هامون هم خوبه 😍❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ویتامین دی حدود سه ماهه شروع کردم ولی امگا ۳ نه ..اگه همسرم رفت بیرون بهش میگم بگیره ممنون که گفتی و ...

اره حتما بگیر ،مخصوصا اگه مصرف ماهیت کمه،من که اصلا لب نمیزنم به ماهی ،امگا۳ همراه ویتامین E بگیر الان عکسشو میزارم

یعنی یه روز منم مامان میشم