2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
مرسی عزیزم میشه بپرسم ذخیره تخمدان با کدوم آزمایش مشخص میشه

خواهش میکنم ...همون موقع که دکتر آزمایش هورمونی و ویتامین دی برات مینویسه میتونه درخواست کنی اونم برات بنویسه با آزمایش خون مشخص میشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
پس خیلی زیاد نیست هزینش پس عرفان نیایش بهتر از بهمن بود؟ درصد جواب دهیش بهتره یعنی؟

دروغ چرا؟ من از دکتر عارفی اصلا راضی نبودم، مطبشم که میرفتم در حد صدم ثانیه میدیدمش. یه بارم ندیدم پرونده رو بخونه، دستیاراشم یکی در میون یا داروی اشتباه مینوشتن یا گیج بازی در میاوردن. اما طاهری پناه دیدم آمار مثبتاش خیلی بالاست. هربارم میشینه پشت سیستم پرونده رو از اول میخونه تا آخر، هربار رفتم یه عالمه خانوم باردار دیدم یا خانومایی که تازه مثبت شده بودن. بخش آی وی اف بهمن هم نه کارت جنین دادن نه جواب میدادن نه جنین شناس رو دیدیم که حداقل بگه کیفیت اسپرم بد بود یا تخمک نه اینکه جنینی نشون داده باشن

هیچی هیچی

هنوز پانکچر نکردم تو عرفان اما چیزای دیگشون که خوب بود خدایی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم ...همون موقع که دکتر آزمایش هورمونی و ویتامین دی برات مینویسه میتونه درخواست کنی اونم بر ...

اسم آزمایشش چیه یعنی تو برگه آزمایش با چی نشونش میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اسم آزمایشش چیه یعنی تو برگه آزمایش با چی نشونش میده

AMH

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
amh anti molrian hormon نمیدونم دیکته اش رو درست نوشتم یا نه.!

نوشته سه کمه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مال دوستمه نمیدونم میپرسم ازش بنظر منم پایین اومد

به سنشون هم ربط داره البته