2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045705 بازدید | 684480 پست
من ۳ دادم یه تخمک دهنده پیدا کردم ۱ونیم دادم به واسطه که ررام پیدا کرد و به کاراش رسیدگی کرد،یبار ان ...

ببین من ۱۰ روز استراحت کردم بعدش رفتم سرکار

شوهرم میگه اگر نمیرفتی الان مثبت شده بودی

میگه باید استراحت میکردی

درسته؟

شماهم منفی شدی بار چندمت بود

بار اول تخمدان پلی کیستیک 

۱۳تا جنین داشتم ۱۰تا پسر سه دختر 

همه پس از پی جی دی مشکل داشتن فقط یه دختر یه پسر انتقال دادن 

روز ده انتقال تست دادم ۴بار 

باید از نو برم پانکچر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بار اول تخمدان پلی کیستیک  ۱۳تا جنین داشتم ۱۰تا پسر سه دختر  همه پس از پی جی دی مشکل داش ...

کدوم مرکز میری

پس تعیین جنسیتم کردی

چقدر کلا هزینت شد بدون دارو

بعدم تو که طبیعی هم باردار میشی

چرا پی جی دی کردی

خب همه رو فریز میکردی بعدا که نشد بقیه رو انتقال بدی

بعدم چرا روز ۱۰ ازمایش دادی

زود نبود

آره عزیزم ..سه شنبه انتقال دادم 

ااا چه جالب شاید  همدیگرو دیده باشیم، کدوم تخت بودین ؟جنین بلاست انتقال دادین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

@گالاگالا   ،عزیزم در چه حالی ماها انتقالم تو یه روز بود..من که هیچ علامت و نشونه ای ندارم نه دردی نه چیزی شما چی علائمی داری گلم❤❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ااا چه جالب شاید  همدیگرو دیده باشیم، کدوم تخت بودین ؟جنین بلاست انتقال دادین؟

شاید دیده باشیم همو😍 ...نمیدونم تختا شماره داره ؟جنین دو روزه انتقال دادم عزیزم..بلاست یعنی چند روزه؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
شاید دیده باشیم همو😍 ...نمیدونم تختا شماره داره ؟جنین دو روزه انتقال دادم عزیزم..بلاست یعنی چند روز ...

نه عزیزم من اون سمت پایین سالن بودم ،ساعت ده انتقال دادم ، جنین ۵ روزه یعنی میذارن جنین تو ازمایشگاه رشد کنه ۵ روزه بشه بعضیها دو روزه یا سه روزه ، ان شاالله که بحق امام جواد که امروز تولدشونه همه عیدی بگیریم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من این سری پریود شم باید ی بسته ال دی مصرف کنم پریود بعدی استرادیول اینجوری که من حساب کردم میفته وا ...

اهااا ایشالا باز باشن  نمی دونیم تکلیفمون چیه خیلی بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم من اون سمت پایین سالن بودم ،ساعت ده انتقال دادم ، جنین ۵ روزه یعنی میذارن جنین تو ازمایشگاه ...

به سلامتی انشالله ...من ساعت نه نیم انتقال دادم ..منم نزدیک دستشویی بودم 😅😅😅