2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس خداروشکر من همش نگرانم میگم نکنه داروهای من کمتر هستش مشکلی ایجاد کنه سه تا استرادیول و دوتا ...

عزیزم داروهای منم فقط دو تا شیاف و فولیک اسید هستش❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
@bahari97     به علائم توجه نکن! این ۱۰۰۰ بار! من هنوزم که هنوزه یه روز علائم دارم، یه ...

بر تو که پررنگه

بر من یه هاله اس خیلی کمرنگ

خدا کنه همینطور که میگی باشه

بخدا خیلی خسته ام

منم روز ۱۴ بتای ۴۸۰ به زور هاله خیلی کمرنگ بود

عکس بی بی چکتو داری

پس چرا دیروز شکمم خیلی تیر میکشید تازه علایم پیدا کرده بودم حالت تهوع و اینا داشتم چقدر خوشحال بودم

ولی بعد اون لکه بینیه یهو علایمم یواش یواش کم شد بعدش از بین رفت

بر همین بی بی چکم خیلی کمرنگه فقط یه هاله دیده میشه

عکس بی بی چکتو داری پس چرا دیروز شکمم خیلی تیر میکشید تازه علایم پیدا کرده بودم حالت تهوع و اینا دا ...

نه ندارم اینقدر به علایم توجه نکن من تازه بعد هفته ۸ علایم کم کم اومد سراغم

منم روز ۱۴ بتای ۴۸۰ به زور هاله خیلی کمرنگ بود

اینجا خیلی ها با کلی مشکلی که خودشون و یا همسرشون داشتن باردار شدن 

اونوقت من که شوهرم سالمه خودمم همه چیم خوب بوده 

لوله هام بازه و چسبندگی نداشتم و همه ویتامین و آزمایشاتم خوب بوده حتی دکترها گفتن طبیعی میشی چرا حتی با ivf هم نشدم

من فقط اندومتریوز دارم همین

اونم دکترها حتی دارو نمیدادن میگفتن برو طبیعی میشی

ميارك باشه عزيزم چندمين بار بود انتقال ميدادي و مشكلت چي بود واسه منم دعا كن خانوم گل

ممنون عزیز دلم

بار اولم بود البته بعد 2 بار iui منفی مشکلیم نداشتیم

انشاالله شمام زودی مامان میشی خوشحالمون میکنی

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
نه ندارم اینقدر به علایم توجه نکن من تازه بعد هفته ۸ علایم کم کم اومد سراغم

من تا ده روز موندم خونه و استراحت کردم ولی از روز ده به بعد رفتم سرکار شاید به خاطر اون بوده

مامانم میگه باید دو هفته رو استراحت میکردی

کارم با کامپیوتره ولی با اتوبوس و مترو میرم سرکار و یکم پیاده روی

به خاطر اون نبوده که

من تا ده روز موندم خونه و استراحت کردم ولی از روز ده به بعد رفتم سرکار شاید به خاطر اون بوده مامانم ...

من خودم کلا خونه بودم ولی تو خونه قدم میزدم اصلا استراحت مطلق نبودم. فک نمیکنم ربطی داشته باشه خیلی ازبچه ها از همون روزای اول فعالیت داشتن