2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم ممنونم از تذکرت ولي به اطلاعت برسونم هزينه اين نوع درمان فقط انتقالش نيست که چيزي نزديک ب ...

میگم دکتر من با سونو جنین انتقال میده و روزی که رفتیم برای انتقال گفتن مریضای خانم دکتر نمی خواد مثانه پر باشه منم رفتم دستشویی ولی میگم نکنه بهتر یود نیمه پر بود برای گذاشتن بهتر جنین؟؟ 

من دیگه به امید خدا اردیبهشت میرم برای انتقال فروردین همش میشه با استرس اون موقع میرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم. 40تا 75 از سیزده آبان خریده بودم. انشالله که این شرایط زودتر درست بشه و بتونی سریعتر به آ ...

آره واقعا کاش همه همکاری کنن،انشالله شما هم خیلی زود مامان یه فرشته مثل برادرزادت بشی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم دکتر من با سونو جنین انتقال میده و روزی که رفتیم برای انتقال گفتن مریضای خانم دکتر نمی خواد مثا ...

دکتر منم گفت مثانه خالي بايدبيايد انتقال اول درد داشتي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزيزم ممنونم از تذکرت ولي به اطلاعت برسونم هزينه اين نوع درمان فقط انتقالش نيست که چيزي نزديک ب ...

عزیزم من خودم برای اولین بار میکرو کردم و با پی جی دی حدود همون ۲۰تومن هزینه کردم و اینکه بخاطر پی جی دی دیگه جنین ندارم ‌اگر خدا نخواست و اوکی نشد باید مجدد هزینه کنم آدم بی درد و غمی هم نیستم اما یه سوالی عقل میگه وقتی توان پرداخت اون رو ندارم و باید قرض کنم آیا این درسته که تنهاترین کار رو کنم؟اگر انشاالله اوکی شد هزینه های فقط یکی دوسال نوزاد مثل دارو و لباس و .... مجدد ۲۰تومن میشه !البته دیدگاه شما قابل احترامه اما من میگم وقتی نیست این راهش نیست 

اگر چه برای بالایی هیچ کاری نداره 

فاذا اراد شییا یقول له کن،فیکون 

آمین

سلام مامانای گل ❌❌❌❌❌شما جای آمپول پروژسترون به جز کیسه آبگرم دیگه چی میذارید که گوله نشه ،دیگه واس ...

سلتم عزیزم . قبل اینکه بخوای امپول بزنی آمپول بزار بیرون تا گرم بشه ، کیسه آب گرم بزار رو با سن بعد چند ثانیه که گرم شد تزریق کن و دوباره بزار 

برای من که جواب داد. البته من کیسه نمک گرم میزارم روش . 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من خودم برای اولین بار میکرو کردم و با پی جی دی حدود همون ۲۰تومن هزینه کردم و اینکه بخاطر پی ج ...

بنظرم تا زماني که از شرايط زندگي کسي خبر نداريد الکي قاضي نباشيد شما از مشکلات من خبر نداريد که برا بچه دارشدنمون چي ها بهم گذشته بنظرم يک دقيقه حتي يک دقيقه خودتو جاي من نزار چون من مشکلاتم با شما متفاوته مطمعنم بچه اي که بعد اين همه خرج بدبختي سختي توي اين چند سال بياد پيش من خوشبخت ترين بچست چون منو پدرش توي اين چند سال هم حسرت داشتنش پيرمون کرده ...به هرحال کسي از دل کسي خبر نداره شما از ديد خودتون ميگيد ولي من از ديد خودم ميگم که براي اومدن تو اين راه سختي هاي راه و هزينه ها رو به جون خريدم شما هم از ديد خودتون که فقط سختيه هاي ميکرو رو کشيديد اميدوارم روزي به اون پله برسيم که اگه نتونسيم کسي رو درک کنيم لاقل قضاوتش نکنيم 🙏🙏🙏🙏🙏

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بنظرم تا زماني که از شرايط زندگي کسي خبر نداريد الکي قاضي نباشيد شما از مشکلات من خبر نداريد که برا ...

به حق همین ماه که ماه خداست پایان غم و اندوهت تو این زمینه باشه و مطمئن باش هیچ کار خدا بی حکمت نیست اما ازش میخوام مصلحتت رو به سمت علاقه و خواست قلبیت قرار بده که مطمعنم همین خواهد شد عزیزم 

به نظر منم هیچ وقت مشکلات مالی نمیتونه مانع ادامه درمان باشه، چون باروری زن فقط یه مدت اتفاق میافته ،اینجا اروپا نیست که همه چی اکی باشه بعد بچه بیاد! اینجا وضع هر روز بدتر از دیروز هست! بعدش هم از کجا میدونی فردا وضع مالی آدم بهتر شد ولی توان باروری نبود، به نظرم که کار درستی کردی و هزینه کردی ان شاالله جواب بگیری

آره واقعا کاش همه همکاری کنن،انشالله شما هم خیلی زود مامان یه فرشته مثل برادرزادت بشی 😍

فدااااات دوست خوبم. انشالله خدا دامن همه منتظرای نی نی رو سبز کنه و شما جزء اولیناش باشی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم