2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ریختیم دور!!!!

خدا شاهده همینو گفت یعنی شانس آوردم همسرم اونجا نبود وگرنه قیامت برپا میشد یعنی حیف اسم دکتر و پرستار که رو اینا گذاشتن بعد ما تو کارمون ارباب رجوع رو روسرمون میزاریم مبادا شاکی بشه،،،  خدا جوابشونو بده

نه عزیزم من اینجا دارم عصبانیتمو خالی میکنم وگرنه درمقابل شوهرم سکوت کاملم چون اون کلا قاطی کرده، دی ...

کنایه که دیگه انقدر شنیدیم پوست کلفت شدیم! مردم خیلی حرف میزنن، سری پیش شوهرت به همه گفت که مشکل نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش شما هم دیگه اونجا نرید، من که دیگه هرچقدر بتونم به همه میگم اونجا نرن، خدا جوابشونو بده

من انتقال اول رو ميخام اونجا انجام بدم اگه زبونم لال منفي بشم ديگه هرگز شوهرم نمياد چون پولشو نداريم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه عزیزم من اینجا دارم عصبانیتمو خالی میکنم وگرنه درمقابل شوهرم سکوت کاملم چون اون کلا قاطی کرده، دی ...

اميدوارم مثبت بشي اين بار اونم دوقلو تا دل تو شوهرت خوش بسه عزيز دلم بخدا بيشتر از خودم براتو ناراحت شدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
به دفعه بعد فکر نکن، از مطب شروع کردن و تحت نظر یه دکتر خوب با یه مرکز که آمارش بالا باشه خیلی بهتره ...

اخه من دوسال قبل رفتن به رویان هم زیر نظر دکترا تو مطب بودم و آزمایشات اون موقمونم خوب بودش و همشون میگفتن مشکلی ندارید طبیعی باردارید میشید و دارو کمکی هم میدادن وقتی دو سال عمرمون رفت تصمیم گرفتیم بریم رویان شاید بهتر و تکمیل تر باشه،،،

دیگه همسرم طاقت شنیدن کنایه نداره و هزارتا علت دیگه که همش میرسه به بچه

ببين عزيزم حتما ي علتي هست جنين هات تشکيل نميشن يا مشکل از کلينيک هست يا تو يا شوهرت منم شوهرم اسپرمش خوبه ولي نميدونم چرا هيچي جنين تشکيل نشد من 34تخمک داشتم همه دوستام گفتن برات سي تا تشکيل ميشه حتما ولي هيچي به هيچي وختي بهم گفتن شوکه شدم فقط گريه ميکردم 

جنین نداشتم عزیزم دوتا بود که انتقال دادن منفی شدش

همين دوتاي هم که الان برات انتقال دادن اگه فريز ميکردن ماه بعد انتقال ميدادن خيلي خوب بود

بله انتقال دادن،  سیکلم لانگ بود،  دفعه قبل هم دوتا تشکیل شدش و فریز نداشتم اینبار هم فریز ...

تیارا جون ذخیره ات چند بود؟ چه دوزی گونال داشتی و چند روز؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم به خودت مسلط باش انشاالله همون دو تا نی نی که انتقال دادی ۹ماه تموم به دلت بچسبم استرس به خ ...

ممنونم عزیزم، مگر اینکه معجزه بشه این دوتا جنین نی نی بشه ولی با حرص جوشی که من امروز خوردم.... 

من و همسرم نهار هم نخوردیم هرکدوم دراز کشیدیم گوشی گرفتیم دستمون از بس امروز افسرده و عصبی شدیم 

کدوم دکتر برم خوب باشه قبلا دوسال تحت نظر دکترای خصوصی بودم جواب نگرفتم 

دیگه از هرچی دکتره بیزارم،،، ای کاش اصلا ازدواج نمیکردم

کنایه که دیگه انقدر شنیدیم پوست کلفت شدیم! مردم خیلی حرف میزنن، سری پیش شوهرت به همه گفت که مشکل ندا ...

یه جورایی به خواهرش غیر مستقیم فهموند ولی کلی باهاش حرف زدم که به مادر و پدرش نگه ولی اینبار دیگه حتما میگه و اگه بگه من دیگه نمیتونم تو این زندگی بمونم 

خودمم بدون اینکه به همسرم بگم غیر مستقیم به مادرم گفتم اونم گفت خدا بزرگه توکل کن!!!!!!!  کلا خانواده من سنشون بالاست خودشون غرق مشکلات خودشونن و از بس تمام مشکلاتمو بدون اینکه کسی کمکم کنه و حتی بفهمه خودم حل کردم الان دیگه اونا فکر میکنن خودم از پس همه چی برمیام ولی اگه مادرشوهرم بفهمه دیگه ته زندگی منه

من انتقال اول رو ميخام اونجا انجام بدم اگه زبونم لال منفي بشم ديگه هرگز شوهرم نمياد چون پولشو نداريم

ان شالله که برای شما مثبت میشه، ،  والا اینقدر هزینه ها بالاست هممون بسختی داریم جور میکنیم ولی پرسنلشون مگه حالیشونه

عزیزم واقعا میدونم داری بهم انرژی مثبت میدی ولی حقیقت اینه وقتی از ۱۲ تا تخمک به ۲ تا جنین رسیدن یعن ...

عزیزم ایشالله همین الان مامانی اصلا اصلا انرژی منفی نده باور کن استرس و اعصاب خوردی ببشترین آسیب به نی نی هات هست

خیلی ها جنین کم واسشون تشکیل میشه احتمالا یا اسپرم همسرت ضعیفه یا تخمک شما و جفتتون به یک میزان تو این جریان سهیم هستید 

اکثر کسانی که جنین کم تشکیل میشه واسشون زودتر به نتیجه میرسن تازه شما چون تو ۵ ماه ۲ بار پانکچر شدی و انتقال دادی رحم ات آماده تر هست برای پذیرش جنین. پس خیلی امیدوار باش به نی نی های تو دلت