2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بچه ها من ظهر میرم آزمایش بتا بدم توروخدا واسم دعا کنین دارم غش میکنم از استرس    

خدا کمکت کنه عزیزم ان شاءالله مثبتی

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردم خیلی زیاده من یک بارداری داشتم ک منجر ب زایمان زودرس و فوت جنین شد یادمه روز ۱۱ انتقال جنین ۳ ر ...

نمیدونم چی بگم، ان شاالله که این دفعه فرق میکنه و با جواب مثبت آزمایش سورپرایز میشی عزیزم

[QUOTE=126638630]نمیدونم چی بگم، ان شاالله که این دفعه فرق میکنه و با جواب مثبت آزمایش سورپرایز میشی عزیزم[/Qخداوند ب شمام بهترینهاشو بده

بچه ها دوستم هفته 17 بارداری هست رفته برای غربالگری تو سونو زده کلسیفیکاسیون در مغز مشهود نمی باشدمی دونید یعنی چی؟

خیلی نگرانه همش گریه می کنه

ممنون می شم از دلواپسی نجاتش بدین

واقعا شوهرم گیر داده بود که از جلو که نمیتونم بزار حداقل از پشت از پشت که چیزی نمیشه

عزیزم ببخشید منو اما نه الان نه هیچوقت اینکارو نکنید برای هر دو طرف به شدت ضرر داره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله اصلا درد پریودی نداشتم

اصلا هیچی هیچ یعلایم نداشتی مثل حساس شدن سینه و تیر کشیدن شکم و پهلو و حالت تهوع؟

اخه همه بچه ها اینجا علایم دارن

من فقط علایم ندارم که نگرانم کرده

نه علایمی نه حسی هیچی

روز 12 انتقالمم هست

عزیزم ببخشید منو اما نه الان نه هیچوقت اینکارو نکنید برای هر دو طرف به شدت ضرر داره.

منم اصلا دوست ندارم

تو این شرایط به زور میخواست

منم بیشتر نگران این بودم که اسیبی به جنین نرسه

امروز روز 12 انتقالمه

اصلا هیچی هیچ یعلایم نداشتی مثل حساس شدن سینه و تیر کشیدن شکم و پهلو و حالت تهوع؟ اخه همه بچه ها ای ...

نه فقط سینه هام سنگین تر از الانی ک هست بود دیگه هیچ علامتی نداشتم و روز یازده بی بی چک زدم +بود و روز ۱۳ بتان شد ۳۱۲ ولی ۶ ماه بعد زایمان زودرس گرفتم 

نه فقط سینه هام سنگین تر از الانی ک هست بود دیگه هیچ علامتی نداشتم و روز یازده بی بی چک زدم +بود و ر ...

خیلی شرایط سختی داشتی،خدا کمکت کنه

ایشالا که به زودی مامان میشی

منم خیلی نگرانم همش میگم یه حس نباید حداقل باشه

جرات بی بی چک زدن هم ندارم

کلا دوست ندارم حتی برم ازمایش

همش میگم هیچ وقت پنج شنبه نیاد

خیلی شرایط سختی داشتی،خدا کمکت کنه ایشالا که به زودی مامان میشی منم خیلی نگرانم همش میگم یه حس نبا ...

من از درد کلافم میگم زودتر این روزا تموم بشه تکلیفمو بدونم

منم اصلا دوست ندارم تو این شرایط به زور میخواست منم بیشتر نگران این بودم که اسیبی به جنین نرسه ام ...

عزیزم اینجوری حتی اگه به جنین آسیب نرسه به مادر جنین آسیب میرسه. براش توضیح بده و جور دیگه به فیض برسونشون. ببخشید من کلا هیچ کجا و تحت هیچ شرایطی راجع به این مسائل صحبت نمیکنم چون به شدت معذب میشم. اما تو این مورد نتونستم بی تفاوت بگذرم. بازم منو ببخش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اینجوری حتی اگه به جنین آسیب نرسه به مادر جنین آسیب میرسه. براش توضیح بده و جور دیگه به فیض بر ...

درست میگی

اصلا اجازه نمیدم،کلا حالم بد میشه

تو این چند سال دو سه بار بیشتر نبوده اونم به زور