2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
مرسی سلامت باشی عزیزم ایشالله که شماها هم بی بی مثبت بزارید تو گروه روز ۱۲ بود دعا کنید برام تا ت ...

ای جااانم حتما گلم انشالله صحیح و سالم ۹ ماه دیگه بغلش میکنی 😍😍😍

ببخشید انقدر سوال میکنم ولی جنین ها ۳ روزه بود یا ۵ روزه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔، خدا به حق این شب آرزوها حاجت دلت رو بده بخیه ها هم الان خیلی بهترن و ...

سلام عزیزم خوبی ایشالله?ایشالله بزودی زودحالت بهتربشه .واقعاخوشحالم برات.

چشم میخونم مرسی که برام گفتی مرسییی عزیزم.

حالاتوکل برخدا بخوادمیده نخوادم مصلحتشوشکر.اصلابیرون اینهانری هابخاطرکرونا,نزارهرکسی هم نزدیک بچت بشه

والا منم نمیدونم چی بگم عزیزم ولی خداروشکر سن شما پایین و خوبه استرس نداشته باش آن شالله که همه چی د ...

الهی عزیزم نگران نباش که نگرانی سمه کلا.خدای ماهم بزرگه.

من که قرارشدفعلاول کنم حرفشم نزنیم ببینیم چی میشه 

سلام دوستای خوبم...خوبید؟؟شرمنده من کمترمیام سایت,دل ودماغ ندارم.شماکارای عیدکردین؟؟ خوشحالم برای د ...

سلام عزیزم خوبی..

ما ک رسما توخونه حبس شدیم باوجود این ویروس فعلا ک خبری از عید نیس😩

خدا خودش کمک.کنه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم دیگه کسی که میخواد مادر بشه تحمل این چیزهارو هم باید داشته باشه، درد زایمان و اینا و.... در حد ...

میدونم گلم ولی برای همون زایمان بیهوش و بی حس میکنن ک امادگیش از قبل هست 

در حد ی معاینه معمولی ک صد در صد نیست چون برای معاینه فقط واژن باز میشه ولی برای انتقال باید لوله رو از دهانه رحم رد کنن 

متاسفانه برای عکس رنگیم همه گفتن هیچی نیس و با تصور بدون درد رفتم ک واقعا فرق داشت

بعدم ک بهشون میگم چرا الکی به همه میگین بدون درده گفتن برای اینکه استرس نداشتن باشن و‌برن برای عکس

واقعا امثال من ک مجبور باشن میرن کارشونو انجام میدن و این سوال ها فقط برای امادگی ذهنی خودمه گلم

بازم ممنون ک وقت گذاشتی

من که از دیروز سرکارم میرم با این وضع

درکتون میکنم منم دفعه قبل فردای روز انتقال رفتم سرکار،  امروز هم رفتم سرکار با اینکه دیروز ظهر پانکچر شدم کلی هم بخاطر نبودنم کار رو سرم ریخته بود همینطوری زیر شکمم درد ملایم داشتم و کار میکردم، فقط دعا میکنم خدا سختی هامونو ببینه و خودش بهمون رحم کنه

درکتون میکنم منم دفعه قبل فردای روز انتقال رفتم سرکار،  امروز هم رفتم سرکار با اینکه دیروز ظهر ...

دقیقا حال کار یه طرف

با این کرونا هم سوار ماشین شدن و بیرون رفتن یه طرف

خیلی خطرناکه

من که تا روز ۹ موندم خونه

از دیروزه دارم میرم سرکار