2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام 

میشه بگید انتقال چقد درد داره

مث عکس رنگیه؟ چون عکس رنگی موقعی ک لوله رو از دهانه رحم رد میکردن واقعا دردناک بود ولی قبلش ک تو این‌سایت پرسیده بودم میگفتن درد نداره

منم با همون تصور بدون درد رفتم و واقعا افسرده شدم

تروخدا اگه درد داره بگید ک حداقل با امادگی برم 😥

زوده عزیزم من روز14گذاشتم با اینکه بتام خیلیی بالا بود و دوقلو دارم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد

مرسی امید دادی بهم عزیزم ولی بعید میدونم خبری باشه 😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه مادیش یک طرف،واقعا آدم از لحاظ روحی کم میاره انشاالله همگیمون همونی بشه که میخوایم

تو این چند وقت که روح و روانم داغون شده به خدا . از بس همه دارن فشار میارن چرا بچه نمیارید و..... 

از داخل خونه هم که هیچی همش داری به این که چرا ما باید اینجوری باشیم ؟ ؟؟ 

همه رو هوا بچه دار میشن 😂😂

سلام  میشه بگید انتقال چقد درد داره مث عکس رنگیه؟ چون عکس رنگی موقعی ک لوله رو از دهانه رحم ر ...

سلاام عزیزم . نه واقعاا برای من که اصلا درد نداشت. اگر میبینی خیلی حساسی و اذیت میشی بگو بهوشت کنن 

ولی واقعا درد نداشت ☺

همون نبود علامت نگرانی میاره ولی خو مگه تو بارداری طبیعی از رو علامته که میفهمیم بارداریم الان چون م ...

لکه بینی که بیشتر نگرانم کرد

آخه اصلا یه حسی یا یه تیر کشیدن شکمی

هیچی ندارم

درد داره ولی روهم 5 دقیقه هم طول نمیکشه

پس چرا من درد نداشتم اصلا 😂😂😂 

ولی واقعا من خیلی شل کردم خودمو و اصلا رحمم جمع نکردم 

ولی بیهوشی هم میتونه آدم استفاده کنه 

سلاام عزیزم . نه واقعاا برای من که اصلا درد نداشت. اگر میبینی خیلی حساسی و اذیت میشی بگو بهوشت کنن&n ...

ممنون گلم

نمیدونستم بیهوشیم قبول میکنن

اونقدی ک استرس دردشو دارم

استرس مثبت و منفیشو ندارم 

ممنون گلم نمیدونستم بیهوشیم قبول میکنن اونقدی ک استرس دردشو دارم استرس مثبت و منفیشو ندارم 

چند روز قبل انتقال زنگ بزن بگو میخوام از بیهوشی استفاده کنم و خودتو راحت کن 🙃 امیدوارم موفق باشی

تو این چند وقت که روح و روانم داغون شده به خدا . از بس همه دارن فشار میارن چرا بچه نمیارید و.....&nb ...

من بیشتر برای پدر و مادرم ناراحت هستم چون خیلی امیدوارن که مثبت بشم،راستی چند انتقال هستین هبچ علائمی ندارین؟؟

من بیشتر برای پدر و مادرم ناراحت هستم چون خیلی امیدوارن که مثبت بشم،راستی چند انتقال هستین هبچ علائم ...

من هیچ کسی جز خواهرم خبر نداره . خدارو شکر به کسی نگفتم . من الان روز ۱۲ هستم که بی بی چک منفی شد و کلی زد تو حالم 😔