2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
امیدوارم اینجوری باشه . الان که دارم دیونه میشم یکی از دایی هام تازه فوت شده تو سن ۵۶ سالگی الان یکی ...

عزیزم نگران نباش،ان شاالله که زود خوب میشه به حق این ماه عزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. نه نشدم ماه پیش نشد برم این ماهم که اوضاع این شکلیه نمیشه رفت. مرسی که به یادمی، هم تو ه ...

عزیزم❤❤❤ راستش منم نوبت گرفتم آخر اسفند برم پیش نصر ببینم نظرش چیه ولی خب با این اوضاع نشد دیگه حالا بعداز عید عمری باشه میرم

زینبی فکر کنم دو سه هفته پیش بود جوجش به دنیا اومد😍

هرجا هستی سالم و خوش باشی😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها یه سوال دارم. تو بیمارستانا این ماسک های اکسیژنی که برای مریضا میزنن یه بار مصرفه؟ همون سبز پ ...

بله لی لاجون😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
امروز بهشون گفتم متاسفانه رویان به چیزی که اهمیت نمیدن حرف بیماره کلا انگار نمیشنون،  امروز انق ...

مرکز ماهم همونه ولی من انقد سمج بازی درمیاوردم و سوال میپرسیدم دیگه خستشون کرده بودم

بالاخره وضعیفشونه به حرف بیمار گوش بدن یا سوالاتشون رو جواب بدن

پول میگیرن برچی

بهشون زنگ بزن بگو مگه نباید سه شنبه بیام جنین ۳ روزه بشه

امیدوارم اینجوری باشه . الان که دارم دیونه میشم یکی از دایی هام تازه فوت شده تو سن ۵۶ سالگی الان یکی ...

ایشالا که خوب بشه

تو نگران نباش

نباید به خودت استرس بدی

فقط براش دعا کن

واقعا شرایط بدی شده،تو این وضعیتم ماivf کردیم

چه انگیزه ای داشتیم که با کرونا و حاملگی  

ایشالا که خوب بشه تو نگران نباش نباید به خودت استرس بدی فقط براش دعا کن واقعا شرایط بدی شده،تو ا ...

واقعا اگه دو سه روز اعلام کرده بودن کرو.نا اومده تو ایران من انتقال نمیدادم میزاشتم برای تابستون که بچه هام هم بهار به دنیا میومد و این همه استرس نداشتم 😶😶😶

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واقعا اگه دو سه روز اعلام کرده بودن کرو.نا اومده تو ایران من انتقال نمیدادم میزاشتم برای تابستون که ...

منم میگم بزارم همون اردیبهشت و خرداد ولی خیلی داره همش فاصله میوفته بین بچه ها هرچند دیگه الانشم زیاده😁😁ولی میگم بیشتر نشه 

اینجا کسی ابن سینا نمیره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزیزم خیلی ناراحت شدم. خدا بیامرزدشون

خدا اون یکی داییتم شفا بده،نگران نباش خوب میشن انشاالله

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
عزیزم❤❤❤ راستش منم نوبت گرفتم آخر اسفند برم پیش نصر ببینم نظرش چیه ولی خب با این اوضاع نشد دیگه حالا ...

قربونت شادن جون. انشالله با همسرت شاهد به دنیا اومدن نوه نتیجه هاتون باشین عزیزم. ممنون یادم کردی دوست قدیمی 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم