2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
آره امروز عصر که روز ده بود زدم نشون نداد حالا با ادرار اول صبح میزنم ببینم چی میشه مرسی از جوابت ع ...

سلام عزیزم امروز   دیگه بی بی نزدی ؟مال دیروزت بعدا هاله ننداخته بود نگاش کردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم امروز   دیگه بی بی نزدی ؟مال دیروزت بعدا هاله ننداخته بود نگاش کردی؟

سلام گلم تا دیشب نگاش کردم هاله ننداخته بود، امروزم دیگه بی بی نزدم گذاشتم ان شاالله پری نشدم صبح روز آز، دیگه هرچی خدا بخواد

روز 12 بی بی چک نشون میده بزن

فردا دیگه میزنم هرچی خدادبخواد . میام میگم چیشد . اگه مثبت شدم اینجارو میزارم رو سرم ولی اگه منفی شد میام میگم چندوقتی پیدام نمیشه😂😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فردا دیگه میزنم هرچی خدادبخواد . میام میگم چیشد . اگه مثبت شدم اینجارو میزارم رو سرم ولی اگه منفی شد ...

انشاالله که مثبت میشه ولی در حالت عادی بیبی یه هفته بعد گذشتن وقت پریود نشون میده

واسه ما که هنوز یه هفته نشده

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه ها من دیگه استراحتم نمیاد!! همش یا سرپام یا نشستم!! گوشیم نمیتونم بذارم زمین!!

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
خانمی من همدان انجام میدم. الان تو سیکل شانگهای هستم. داروهای کمی داره نسبت به سیکل لانگ که دوره قبل ...

ان شاالله منم شاید انجام بدم دیگه تو سیکل اصلی آی وی اف نرم 

من عاشق نی نی ام