2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
بچه ها شما روزی چند تا آمپول پروژسترون و چند تا شیاف استفاده میکنید؟ بمن فقط دوتا آمپول داره شیاف ن ...

به من هم شیاف دادان هم آمپول گفت دیدی تحمل آمپول سخته شیاف بذار، منم دیگه شیاف استفاده میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین . مرسی انرژی میدی عزیزم❤❤❤❤  برام دعا کن توروخدا

حتما اینطوری میشه ببین من طبیعی اقدام می کنم زودی باردار میشم ولی اندفعه که میکرو کردم منفی شد و ناراحت شدموو تعجبم کردم ولی گفتم خواست خدا بوده ایشالا ماه بعد اگه مرکز باز شد میرم انتقالدمیدم نگران نباش حتماااا روزی میرسه که داری میبری بچه هاتو مدرسه و کلاس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه عزیزم چه فرقی داره علامت داشته باشی و منفی بشه ؟ خیلی بودن علامت داشتن و منفی شدن و برعکسشم بوده ...

چی بگم والا

خیلی نگرانم

اگر یه ذره حس داشتم امیدوار بودم ولی حالا یکم استرس دارم

همش میگم روز ازمایش نیاد

میترسم از ازمایش

چه بدونم ایشالله که همه مثبتیم چشم امیدمون ب خداست به دلت بد راه نده والا من که پاهام دیگه جا ندا ...

یه دونه آمپول

2تا شیاف

راستی میتونی دوتارو یکی کنی باهم بزنی ها

به ما میگفتن میتونید

حتما اینطوری میشه ببین من طبیعی اقدام می کنم زودی باردار میشم ولی اندفعه که میکرو کردم منفی شد و نار ...

اخه من دیگه جنین ندارم  بیشتر نگرانیم به خاطر همینه 

منم بعداظهر بتونم برم بی بی چک بخرم ولی بعید میدونم روز ۱۲ نشون بده . اخه میگن بی بی یک هفته بعد از این که پری نیاد بزاری ولی به قول شما اگه منفی بشه یکم آمادگی منعی شدن داری 😶

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من که کلا بی حسم نه تنها علایم ندارم تازه در برابر این آمپولهام درد ندارم نمیدونم چرا

خوش به حالت من آمپول که میزنم قشنگ تا چند روز جاش درد میکنه و قلمبه میشه ، منهای حالت تهوع و سرگیجه ای که میگیرم 🤭

سلام بر همه دوستانم. به همه دوستانی که تازه انتقال دادن توصیه میکنم به هیچ وجه فکر نکنید به نتیجه.واگذار کنید به خدا و مطمئن باشید خدا کمکتون میکنه. تا روزهای نزدیک آزمایش بی بی نزنید... دنبال علائم نباشید اصلا. من دفه اول که منفی شدم شکمم مرتب تیر می‌کشید بعدش که مثبت شدم یادم نمیاد علامتی داشته باشم. جز اینکه یکم سینه هام درد گرفته بود نزدیک آزمایش. همین. ان شاء الله همه مادریم چون حقمونه... فقط استرس و فکر و خیال بیخودی رو از خودتون دور کنید

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چی بگم والا خیلی نگرانم اگر یه ذره حس داشتم امیدوار بودم ولی حالا یکم استرس دارم همش میگم روز ازم ...

منم که حس دارم میگم نکنه اینا به خاطر آمپولاست . کلا موقعیت استرسزاست . شرایط جفتمون یکیه 

خداااااا ما منتظریم 😇😇😇

متاسفم خیلی حس بدیه 

آره خیلییی خدا بیبی چک منفیو قسمت هیشکی نکنه ولی همچنان اون ته مها یه کوچولو اید دارم تا 3شنبه آزمایش بدم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
سلام بر همه دوستانم. به همه دوستانی که تازه انتقال دادن توصیه میکنم به هیچ وجه فکر نکنید به نتیجه.وا ...

مرسی عزیزم بابت اطلاعات 😘😘 خیلی سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم ولی سخته . یعنی فردا که روز ۱۲ انتقال من هست به نظرت بی بی بزارم یا زوده ؟ جنین ۳ روزه گذاشتم