2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من که همچنان باید منتظر باشم، چون آخرین هاش سی جی را باید دوشنبه بزنم، و شدیدا هم فوبیای بی بی چک دا ...

اوه اوه شرایطتت از منم سختتره خدا به هممون صبر بده آخرشم دلمون شاد شه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
کدومش درسته حالا  یکی میگه از شروع داروها که میشه حدود دوهفته ؟؟؟شما میگی ۷۲ ساعت

من تاحالا ۴بار پانکچر شدم همیشه بهم میگفتن ۷۲ساعت برای کیفیت بهتر اسپرم یا از روزی که hcg تزریق میشه  که میشه۳۶ ساعت.حتی تو برگه ای که بهمون دادن نوشته بود ارتباط زوجین قبل از تزریقhcgتوصیه میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم علاءمی هم داری؟ 

اره یکم رحمم تیر میکشه و ول میکنه ولی واقعا از نگرانی از صبح نشستم دارم گریه میکنم که جواب آزمایش من مثبت نمیشه 😭😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها من امروز صبح آزمایش  دادم برام دعا کنید.خییییلی استرس دارم.😔😔😔😔

انشالله که مثبت نگران نباش . زود بیا خبر بده 🥰🥰🥰 منتظریم 

آره به خدا ولی تحمل کردن خیلییییی سخته روزام که اصن نمیگذره  انشاالله جواب هممون مثبت شه تلافی ...

اااای خدااا یعنی میشه ماهم بچه هامونو بغل بگیریم ؟ 😔😔😔😔 خیلی سخت و پر استرس داره میگذره 

نه از داروها نیست اینا علایم دیگه پس چرا من ندارم منم امپول و شیاف دارم دیگه

چه بدونم ایشالله که همه مثبتیم

چشم امیدمون ب خداست

به دلت بد راه نده

والا من که پاهام دیگه جا نداره

آمپولتون یدونه ست یا دوتا در روز؟

واقعا موندم دلیلش چیه 😟 برای پانکچر گفتن چون تخمکها خراب میشن  ولی الان دیگه تخمک مهم نیس&nb ...

متوجه نشدم تو سیکل انتقال وقتی جنین و انتقال میدن میگن نزدیکی نداشته باشین تا سونو قبل ولی قبلش اشکالی نداره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها شما همتون علایم دارید پس چرا من هیچ حسی ندارم روز دهم شد ولی انگار نه انگار

اخه عزیزم چه فرقی داره علامت داشته باشی و منفی بشه ؟ خیلی بودن علامت داشتن و منفی شدن و برعکسشم بوده . همه باهم نگرانیم فرقی نداره با علامت و بی علامت 😔😔 خیلیامون به امپولا واکنش نشون میدیم ربطی به باداری مثبت نداره