2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست
بچه ها من خیلی کمرم درد میکنه به خاطر چیه

فهمیدی به منم بگوووو ...

منم کمرم درد میگیره ول میکنه قشنگ انگار میخوام پریود بشم 🤣😂😂😂 

من که دایی ایم مرد انقدر تو این ۳ روز داغون بودیم و رفتم بیرووون و گریه و .... 

خدا به خیر بگذرونه🤭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فهمیدی به منم بگوووو ... منم کمرم درد میگیره ول میکنه قشنگ انگار میخوام پریود بشم 🤣😂😂😂  م ...

نه بابا خدا بخواد میمونه

صبح درد داشتم بعدش خوب شدم

فکر کنم به خاطر امپولا بود

علایم هات چیان؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خدا بخواد میمونه صبح درد داشتم بعدش خوب شدم فکر کنم به خاطر امپولا بود علایم هات چیان؟

من روز هفت یکم رحمم تیر کشید و کمر درد داشتم شدید ولی بعدش دیروز خوب بودم ، تا شب ، تا دلت بخواد دیشب کمرم درد میکرد

ولی واقعا با این حال و هوایی که من داشتم تو این چند روز اگه مثبت بشم واقعاااا خدا دادی میشه

من همیشه قبل پریودم حالت تهوع دارم الانم دارم به نظر خورم طبیعیه 😉

سلام امروزم بی بی گذاشتی از امروز دیگه باید نشون بده

نه دیگه منفی شد باز ، دکترمو رفتم دیدم گفت نه تا ۱۵ داروتو قطع نکن ! ولی خسته شدم از تزریقات رفتن میترسم کرونا بگیرم و باردارم نباشم ، اش نخورده و دهن سوخته !   

نه دیگه منفی شد باز ، دکترمو رفتم دیدم گفت نه تا ۱۵ داروتو قطع نکن ! ولی خسته شدم از تزریقات رفتن می ...

نه بابا نگران نباش

بعدم بر بعضی ها دیر نشون میده

تا روز ازمایش صبر کن

راستی علایمی داری

نه دیگه منفی شد باز ، دکترمو رفتم دیدم گفت نه تا ۱۵ داروتو قطع نکن ! ولی خسته شدم از تزریقات رفتن می ...

روز ۱۱ خدایش خیلی زوده برای بی بی چک 😶

جنین چند روزه بود ؟ 

مگه کدوم شهری حالا فعلا نرو بیرون تا روز ۱۵ 

منم از ترس کرو نا میترسم برم بیرون ، اینجا که اوضاع خیلی خرابه 

نه بابا نگران نباش بعدم بر بعضی ها دیر نشون میده تا روز ازمایش صبر کن راستی علایمی داری

نه بابا همش میگم کاش زودتر پری شم راحت شم از این امپولا، میدونم منفیه ، روز بعد انتقالم دسمال گذاشتم‌ببخشید یه ترشح قهوه ای لزج به دسمال چسبید فک کنم همون موقع رحمم پس زده بود انتقال رو ...

ترشح کرم رنگ که از اول داشتم و دارم . لکه بینی نداشتم  من سه روزه انتقال دادم

اره میدونم

امروز روز ۹ میشه دیگه

یه روز از من جلوتر بودی

من که فقط لکه بینی داشتم

علایمم ندارم

فقط دیشب تو خواب شکم درد شدید گرفتم یک ساعت بعد خوب شدم

نه بابا همش میگم کاش زودتر پری شم راحت شم از این امپولا، میدونم منفیه ، روز بعد انتقالم دسمال گذاشتم ...

منم روز انتقال ترشح داشتم ولی قهوه ای نبود صورتی کمرنگ بود ، زنگ زدم پرسیدم گفت چیزی نیست نگران نباش 

ولی کاش این چند روز زودتر تموم بشه بچسبیم به زندگیمون