2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم خیلی امون لک داشتیم... نگران نباش....  به فال نیک بگیر....

روز ۵  و ۶ لک قهوه ای داشتم

ولی از این نگرانم که چرا اصلا هیچ علایم یا حسی ندارم حتی ترشح هم ندارم

پس چرا بقیه دارن

اونایی که مثبت شدن همشون علایم داشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم....  بیام بکشمت؟؟؟؟؟؟؟  دختر روز نه از دادی روت میشه از منم نظر میخوایی؟  ...

فقط از خدا میخوام اندازه دل مهربونت بهت روزی بده جنین من سه روزه بود منتهی روز نه تموم شد ازمایش دادم میخواستم داروهامو قطع کنم میگم اگه مثبت بود حداقل ده بیست میشد ولی بعدش یه فایل دیدم که مراحل رشد رو نوشته بود که جنین سه روزه روز یازده بتا با ازمایش خون قابل رویته

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دوشنبه هفته گذشته ۲۸ بهمن جنین ۵ روزه

مثبتی ایشا به منم امید دادی منم شنبه جنین سه روزه انتقال دادم در واقع روز سیزده حساب میشی اگه جنینت سه روزه بود که نصف بتا روز یازده میشه چهل و روز نه بیست.منم عجولم با جنین سه روزه رفتم رئز نه ازمایش دادم بتام منفی شد

وای دقیقا میفهمم چی میگی اینم عین همطرتو.میگه نمیشه دیگه.حالاتوسرکارم میری بدتر.خداخودش یه صبری بده ...

داروهامون که همش هورمونی و چاق کنندست منم از وقتی سيكل درمان شروع کردم به وزنم اضافه شده، ان شالله که هممون سال ۹۹ مادر میشیم و تلخی این روزها فراموشمون میشه

نیکی جون پیش کدوم دکتر میکرو کردی؟ ابن سینا بنظر من خیلی کارش درسته. دکتر خوب زیاد داره البته یکی د ...

پیش دکتر طاهری میرفتم 

حالا عوض کردم با افسانه محمدزاده ام بهم گفته بود روز ۳ پریود شروع کنم ال دی رو آخر اسفندم پریود میشم تا پریود بعدی میشه ۲۰ فروردین 

حالا نمیدونم میگن ابن سینا تق و لقه به خاطر کرونا

برم اونجا یا برم گاندی 

کلا الان با این اوضاع سیکل شروع میکنن ؟؟؟؟ 

کسی میدونه ؟ 

سه ماه اولم مشکل داره منم تو ماه دوم بارداری سرماخوردم رفتم دکتر بهم گفت اب گرم و ابلیمو بخور گفتم ب ...

جالبه، دکتر من برعکس گفت.

دلیلش بوتولیسم هست که جنین نمیتونه تحملش کنه، برای همینم به بچه‌های زیر ۲ سال عسل نمیدن.

البته من در حد یک قاشق وقتی سوزش معده داشته باشم میخورم که آروم بشه. دکترم هم گفت اصلاً اشکالی نداره فقط توی ۳ ماه سوم حواست باشه، اتفاقاً منم جفتم پایینه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
تازه من جنین کامپکت انتقال داده بودم نه سه روزه.... 

خیلی نا امید شدم انا جون اخه یادت باشه من سه بار مثبت شدم بتام افت کرد اومدیم تهران شوهرم دی اف ای۳۴بود رسوندیمش به۱۲بعد انتقال دادم امیدم زیاد بود ولی روز نه بتام منفی شد دیگه کلا نا امید شدم 

سلام عزیزم....  بیام بکشمت؟؟؟؟؟؟؟  دختر روز نه از دادی روت میشه از منم نظر میخوایی؟  ...

انا توروخدا ملاحظم نکن واقعاااا کسی رو دیدی بتاش روز نه ده منفی باشه بعد بالا بره؟