2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مبارکه نازنین جان یه سؤال خیلی استراحت کردی؟ من همش نشسته هستم بخاطر کارم و  نگرانم این نشست ...

من دفعه قبل استراحت انچنانی نداشتم و نگرفت این دفعه هم فقط دو روز اول استراحت بودم البته آشپزی نکردم.ولی راحت راه میرفتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم فعلابحثمون شده همسرم میگه دیگه بسه نمیخوای جداشو

ناراحت نشو مردا مثل ما زنا دل نداره زود جا میزنن بعد پشیمون مبشن دیدم که‌میگم خخخ🤭🤭🤭

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من دفعه قبل استراحت انچنانی نداشتم و نگرفت این دفعه هم فقط دو روز اول استراحت بودم البته آشپزی نکردم ...

علایمم داری نازنین جون

علایمت چیا هستن

ترشح هم داری

لکه بینی چی

علایمم داری نازنین جون علایمت چیا هستن ترشح هم داری لکه بینی چی

علائم همون درد پریودی و درد سینه داشتم مثله دفعه قبل..به نظرم این علائم تاثیر داروهاست تنها تفاوتم با دفعه ی قبل که منفی شد این بود که رحمم و شکمم و پهلوهام تیر میکشید.و دو سه روزه خیلی گرسنم میشه نمیدونم ربط داره یا نه..ولی دفعه ی قبل اینا رو نداشتم

علائم همون درد پریودی و درد سینه داشتم مثله دفعه قبل..به نظرم این علائم تاثیر داروهاست تنها تفاوتم ب ...

منم روز ۸ انتقالم هست

ولی چرا هیچ علایمی یا حسی اصلا ندارم

خیلی نگرانم کرده

تازه دو سه روزم لکه بینی داشتم

روز۵ و ۶ ۷ انتقالم

منم روز ۸ انتقالم هست ولی چرا هیچ علایمی یا حسی اصلا ندارم خیلی نگرانم کرده تازه دو سه روزم لکه ب ...

اصلا ربطی به علائم نداره خیلیا هیچ علائمی ندارن اصلا دقت نکن به این چیزا..انشالله مثبتی ♥️

نمیدونم دقیق نپرسیدم. ولی سیکل قبلی گفت اگه میخوای حتماً این سیکل شروع کنی باید سیکل شورت رو برات ش ...

من منتطرم‌پری بشم فک کنم ۱۰ و ۱۱ فروردین فک کنم بشم باز نمی دونم نظم پریم بعد انتقالم که منفی شده مرتب هست یا نه باید دوم‌پری برم که دارو برای سیکلم بده امیدوارم دکترم باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود