2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

دوستان کسایی که همسرشون اسپرمش صفر هست به این تاپیک سر بزنن ضرر ندارهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3972793/بچه-ها-کسانی-ک-شوهراشون-اسپرم-صفردارن-راه-حل

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان یه سوال داشتم من آذرماه انتقال داشتم و نتیجه مثبت شد تحت نظر پزشکم بودم و تمام آزمایشات ...

اخی عزیزم😔😔😔

دوست منم همچین شد😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسایی که همسرشون اسپرمش صفر هست به این تاپیک سر بزنن ضرر نداره https://www.ninisite.com/discu ...

سلام ما تقریبا با همیم منم هفته ۳۳ بارداری هستم از امروز چند بار ترشحات سفید تخم مرغی دارم این ترشحات عادیه ؟؟؟ شماها که مامان شدید اینجوری بودید؟؟؟؟

سلام دوستان

من اردیبهشت دوباره میخوام این پروسه میکرو رو شروع کنم.

ولی الان از ترس ویروس  کورونا نمیدونم چیکار کنم

همش فکر میکنم گرفتم

الان یک هفته میشه که خشکی گلو دارم و انگار ته حلقم رو خراش دادن ولی آب دهنم رو قورت میدم اصلا درد ندارم،امروز دکتر آزمایش خون نوشت  cbc, esr,  ... خداروشکر نرمال بود

.ولی خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم

اصلا گلوم برای چی این جوریه نمیدونم.

همش دارم آرامبخش میخورم😔😔

کمکم کنین چیکار کنم

نا امیدم

قلبم همش تند تند میزنه تا یه خبر مرگ رو می شنوم.

امروز دختره میخواست آزمایش بگیره با همون دستکشی که دستش بود اومد خون بگیره هی گفتم خانم الکل بزن انگار نه انگار ،بعدش دستمو الکل زد ،گفتم خانم شما درسته دستکش داری ولی به همه جا دست زدی بعد با ناراحتی گفت خانم شما اگه انقدر حساسی نیا درمانگاه.

اونم بیشتر بهم استرس داد با این کارش

عزیزم چند روز قبل انتقال پروژسترون زدی  معمولا جنین سه روزه از سه روز قبل پروژسترون شروع میشه ...

من آمپول نزدم 🤔 سه روز قبل انتقال شیاف سیکلوژست شروع کردم با قرص دوفاستون و بقیه قرصام. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
بر اندومتریوزت لاپاراسکوپی شدی

نه اولش تشخیصی بود تو عکس رنگیم احتمال چسبندگی جزئی بود ولی حین عمل متوجه اندومتریوز و چسبندگی خارج رحم شد. لکه بینیت کم شد؟در چه حالی؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

سلام 

من چند بار تاپیک زدم کسی جواب نداد 

گفتم بیام اینجا مطرح کنم 

من دوبار ابن سینا با دکتر دیگه ای ای وی اف کردم نشده 

حالا سوالم اینه افسانه محمدزاده باهاش تو ابن سینا ای وی اف کنم یا بیمارستان گاندی 

سلام دوستان من اردیبهشت دوباره میخوام این پروسه میکرو رو شروع کنم. ولی الان از ترس ویروس  کور ...

عزیزم یه نوع ترس و وحشت و نگرانی برای همه هست این روزا، نذار اینقدر بهت غلبه کنه، سعی کن کمتر بهش فک کنی، ان شاالله تا پایان سال همه چی به حالت عادی برگرده و هممون از این بحران بیماری خلاص بشیم، خشکی گلو هم از استرس هست، خدارو شکر آزمایش دادین و مشکلی هم. نداشتین، دیگه جای نگرانی نیست، توکل کن به خدا و سعی کن آروم باشی، ان شاالله اردیبهشت دوباره سیکلت را شروع میکنی و با نتیجه ی مثبت همه ی این نگرانی‌ها یادت میره

نه اولش تشخیصی بود تو عکس رنگیم احتمال چسبندگی جزئی بود ولی حین عمل متوجه اندومتریوز و چسبندگی خارج ...

امروز فقط یه بار دیدم

ولی متاسفانه هیچ حس یا علایمی ندارم

بر همین نگرانم

راستی تو ترشح هم داری