2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ای جاااانم مبارکه خانمی ایشالا بارداری خوبی داشته باشی ونی نی روسالم بغل بگیری

مرسی عزیزززم قسمت خودت بشه با بچه های گروه مشهد بودم یاد تک تکتون بودم الهی دل همتون شادبشه 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دور از جون خارج رحمی نیست. در چنین حالتی بی بی چک راحت رنگ نمیگیره مال شما ماشالله حسابی پررنگه

قربونت برم مرسی بهم آرامش داد حرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=125901670]جوووووووون چقدر ذوق میکنم بی بی چکتو میبینم ....من هرروز برای تک تک اعضای این گروه دعا میکنم به اسم& ...[/QUOTE

واییییی چقدر مهربونی اخه منم بیاد همتون دعا میکنم الهی دل همتون شاد بشه

مبارک عزیزم. دو تا کلوچه هات آمدن توی دل مامانشون. طلسم منفی شدن گروه رو خدا رو شکر شکستی

مرسی عزیزززم قسپت خودت ❤😍😘اره شروع کردم منتظر خبر بعدی هستیم😄

والا من چون چشمام ضعیف گفتم شاید نمیبینم، ولی واقعاً نیست 

درسته مرضي جون منم نديدم  نوشته باشه مورفولوژي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باورم نمیشه روزی دوتا خطو ببینم الهی همتون ببینین الهی دل همتون شادشه دعاکنین درست باشه برام

عزيزم خدارو شكر مباااااركه مامان خانوم 

انشاالله يه بارداري سالم رو تجربه كني و به سلامت بغلش كني ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی من دیروز انتقال داشتم تو رویان. یه برگه دادن نوشته بود استراحت نسبی داشته باشین. اصلا ن ...

بهترين كارو ميكني بله طبيعيه 

انشاالله دو هفته ديگه خوش خبر باشي 

عزيزم خدارو شكر مباااااركه مامان خانوم  انشاالله يه بارداري سالم رو تجربه كني و به سلامت بغلش ...

انشالله ممنونم عزیزم قسمت همتون😍❤❤

حتما تماس میگیرم.ولی دودلم برم یا صبر کنم این ویروسه تموم بشه

من که فعلا کنسل کردم،اگر خدا بخواد اردیبهشت میرم که حداقل استرس نداشته باشم،شما انتقال دارید یا پانکچر ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم هر جور خودتون صلاح میدونید، خوردن ویتامین دی وقتی تو رنج نرمال نیست، هیییییییچ ضرری نداره، حال ...

عزیزم شما میدونید tsh نرمال باید چند باشه؟و اینکه ویتامین دی روی ذخیره تاثیر داره یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز۱۲ روزه

گريد جنين هات چي بود عزيزم ؟ هچينگ دلخواه خودت بود؟ چقد هزينه هچينگ هست ؟ انتقال چندمت بود

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون