2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684502 پست
يدي جون قبلش كمبود ويتامين دي نداشتي؟ من قبل انتقال چون كمبود داشتم آمپولش رو زدم ولي بعدش دكترم گف ...

عزيزم اگه پايينه بايد بخوري من از ٨هفته روزي يدونه ويتامين د ١٠٠٠ دكتر واسم تجويز كرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم حالت بهتره ؟ 

شکرخدا بدنیستم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

!ممنون عزیزم دعا کنید برام

زي زي جون خدارو شكر ديگه همين روزا گل پسرت رو بغل ميكني انشاالله سالم و تپل بياد بغلت 😍😍😍❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله مشکل داره زده خطرناک 

عزيزم كدوم فاكتوره؟

اره عزیزم انتقال میدن اسم دیگش کامپکت هست بله تعیین جنسیت ۱۰تا پسر ۳تا دختر مه پس از پی جی دی ۱دختر ...

عزيزم كامپكت يعني ٤روزه 

شکرخدا بدنیستم 

خدارو شكر عزيزم 🌹🌹

اره عزیزم باید تمام اون مراحل و هزینه ها رو بدی، فقط مثلا دیگه عکس رنگی رحم و پاپ اسمیر نمیخواد

چطوری کی قراره پانکچر بشی ان شاالله خدا اینبار جواب زحمتاتو بده استرس نداشته باش خدا بخواد همه کاررو خودش درست میکنه🙏🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چطوری کی قراره پانکچر بشی ان شاالله خدا اینبار جواب زحمتاتو بده استرس نداشته باش خدا بخواد همه کاررو ...

ممنونم عزیزم، استرس که دارم همسرم کلی برام خط نشون کشیده که اگه اینبار نشه دیگه قدم از قدم برنمیداره،،،   قرار بود امروز آخرین سونو باشه و آمپول آزادسازی بدن و پنجشنبه پانکچر بشم ولی اندازه تخمک ها خوب نبود دوباره فردا باید برم سونو که میشه پنجمین سونو و احتمالا شنبه پانکچر بشم.،  خدا فقط خودش میدونه تو دلم چه خبره،  التماس دعا دوست عزیز

به من گفتن بعد از سه تا انتقال منفی یا دوبار سقط بی دلیل و سن بالای ۳۵ سال شامل آزمایش میشن

همینطوره .ولی اگه میخوای مطمئن شی به دکترت اصرار کن برات بنویسه.فقط هزینه هاش بالاست

چرا اصلا بهم نگفتن ازمایش بدم بعد چند بار منفی شدن باید ازمایش بدی

بعد از ۳ بار منفی شدن مینویسن معمولاً. من ۲ بار منفی شدم خودم خواستم دکترم برام نوشت.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...