2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
انشاالله که با خبرای خوب بیایی عزیز دلم از زمانی که میری به دکتر مراجعه میکنی تا انتقال چقدر زمان م ...

ممنون عزیزم ، آمین🙏

خواهش میکنم مهربون

اولین ویزیتت که بری برای روز اول پریود بعدت دارو و آمپول میدن ، بعد اواسط سیکلت میری برای سونوگرافی که توو اون جلسه تاریخ پانکچر معلوم میشه

اگه انتقالت فرش باشه سه یا چهار روز بعد میری برای انتقال

اما اگه فریز باشه دوباره دارو میدن و اواسط داروها میری سونو بعد تاریخ انتقالت معلوم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برکت این ماه و این سوره قرآن هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه. هرکس تمایل داره اسمشو بگه تا براش بخونم انشاالله خدا نظری کنه بهمون حاجت روا بشیم.

۱)  morbarid

2)  عرفان جان

۳) bahari97

4) nasriiinnn

5) fafa28

۶) فهیمه جان

۷) اربعین

۸) shadennn

9) فرزانهههه

۱۰)  soooshiaaant

۱۱) الین ۶۲۶۲

۱۲)  merino

13) ** عروس_کوچولو **

۱۴) آریانا ۹۹

40) leila193

سلام به همه خانوما من میخام تو ماه رجب برای ۴۰ نفر سوره مریم بخونم هر کدومتون دوست دارین بگین براتو ...

سلام گلم ایشالا حاجتروا بشی ....اگر لیست کامل نشده میشه برای منم بخونید ....اگرم که کامل شده فقط برام دعا کن حین دعاهات ...مرسی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

سلام عزیزم،ممنون میشم منم توی لیستت بزاری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم ، آمین🙏 خواهش میکنم مهربون اولین ویزیتت که بری برای روز اول پریود بعدت دارو و آمپول م ...

فدات عزیزم

فرق فرش وفریز چیه؟

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

عزیزم اگه منو هم بذاری تو لیستتون ممنون میشم، حاجت روا بشی ان شاالله 

من منظورم این نبود ها امروز رفتم مدارکمو دیدم از ۱۷ سالگی درگیر بودم  از مجردی فهمیدم،مامانم ...

میدونم عزیزم تورونمیگم کلیت میگم اکثرامیگن سنی نداری.ناراحت نشوتو.خدای ماهم بزرگه ایشالله سلامت زایمان بکنی