2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
مرسی عزیزممم  قسمت نبود زنگ زدم مرکز گفت تا اخر فروردین پذیرش نداریم بخاطر کر  و  نا ...

ان شالله که فروردین دو تا پسرت بگیره و با خبرای خوب بیای. اره این مدت حسابی ورزش کن و بخودت برس ولی خودت رو ضعیف نکن. من موندم کسی که طبیعی و حتی ناخواسته باردار میشه چطور تو ای وی اف منفی میشه؟ واقعا دنیای عجیبیه.

عزیزم انشاءالله خودت طبیعی پسردار میشی غافلگیر میشی

قوربونت برم شوهرم گفت اصلا بیخیال طبیعی اقدام کنیم هر چی شد خداروشکر ولی گفتم وقتی جنین داریم و انقدر هزینه کردیم بزار اونارم بزاریم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله که فروردین دو تا پسرت بگیره و با خبرای خوب بیای. اره این مدت حسابی ورزش کن و بخودت برس ولی ...

مامانم اینام تعجب کردن می گفتن تو چجور نشدی  خواسته خداس باشگاهم که تعطیلن برم پایین خونمون راه میرم

مامانم اینام تعجب کردن می گفتن تو چجور نشدی  خواسته خداس باشگاهم که تعطیلن برم پایین خونمون راه ...

از بازار ( نت موبایلت) یه برنامه ورزشی لاغری در 30 روز بگیر و ورزش داخل خونه رو شروع کن عالیه. بدنتنم برای انتقال اماده تر میشه

از بازار ( نت موبایلت) یه برنامه ورزشی لاغری در 30 روز بگیر و ورزش داخل خونه رو شروع کن عالیه. بدنتن ...

ااا الان میرم‌میریزم 

زنگ زدم مرکز گفت پریود دوم که تو فروردینه زنگ بزن بیا