2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
میگن بعضی ها ندارن میگن از هفته دوم انتقال شروع میشه توام علایم نداری اصلا اصلا؟

اصلننن   

چند تا انتقال دادی

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲ تا کلا برام تشکیل شد همون دوتارم انتقال دادن بر شما چندتا بود؟چندتا جنین داری باز بار چندمته؟

بار اولمه

16تا داشتم 5تاشو از فریز دراوردن 4 تا انتقال دادن 11تا موند

دکتر خودم انتقال نداد،هر چی بهشون گفتم 2تا یا 3 تا قرار بود دکترم انتقال بده قبول نکردن  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
منم چهارشنبه بودم ولی علاءم خاصی ندارم، بچه ها میشه رفت حمام؟ من از انتقال تا الان نرفتم

چه جالب پس زیادیم که هم زمان باهم انتقال دادیم

اره میتونی بری

مهم ۳ روزه اوله

اصلا هیچی علایم نداری

منم چهارشنبه بودم ولی علاءم خاصی ندارم، بچه ها میشه رفت حمام؟ من از انتقال تا الان نرفتم

به من گفتن تا یه هفته نرو

یه روز دیگم صب کن،منم فردا میرم حموم

بار اولمه 16تا داشتم 5تاشو از فریز دراوردن 4 تا انتقال دادن 11تا موند دکتر خودم انتقال نداد،هر چی ...

خوبه جنین زیاد داشتی

چرا ۴ تا انتقال دادن،زیاد نیست؟

تا حالا ندیدم ۴ تا انتقال بدن

چند سالته؟

کددم مرکز انجام دادی

چه جالب پس زیادیم که هم زمان باهم انتقال دادیم اره میتونی بری مهم ۳ روزه اوله اصلا هیچی علایم ندا ...

گهگاهی درد پريودي دارم. ولی اونم خیییلم کم،دیگه هیچی، دوتا انتقال دادم، من که حالا حالاها باید منتظر بمونم، چون دکترم به خاطر آمپول اچ سی جی که آخریش روز دوازدهم باید بزنم بهم گفته 21 روز بعد باید آزمایش بدی

خوبه جنین زیاد داشتی چرا ۴ تا انتقال دادن،زیاد نیست؟ تا حالا ندیدم ۴ تا انتقال بدن چند سالته؟ کد ...

آره مثل اینکه دیدن زیاده ندونستن چجوری بچه هامو حیفو میل کنن  

31 سالمه،ارومیه کلینیک دکتر تیزرو

هی میگفتن همشون که نمیگیره اینجوری شانست بیشتر میشه  

گهگاهی درد پريودي دارم. ولی اونم خیییلم کم،دیگه هیچی، دوتا انتقال دادم، من که حالا حالاها باید منتظر ...

چقدر سخت

ولی باز خوبه همین علایمو داری

من کلا هیچ حسی ندارم

انگار نه انگار انتقال دادم