2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017290 بازدید | 682509 پست
منم انتقال اول که مثبت شدم دقیقا از روز سوم علائم داشتم بخصوص احساس گرسنگی شدید و سنگین شدن و تیر کش ...

وای من همش به خودم میگم چون ای وی اف کردم و تعیین جنسیت ایشالا ۱۱ انتقال نشون نداده ولی ازمایشم مثبته خخخخ به خودم روحیه میدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیز دلم ان شاءالله خبر بارداری خودت آره روز ۱۲ زدم هاله انداخت عکسش فرستادم اینجا 

خیلی برات خوشحال شدم خیلیی وای همین هاله ننداخته من و ترسونده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات خوشحال شدم خیلیی وای همین هاله ننداخته من و ترسونده

توکل بخدا کن منم روزای اول خونریزی داشتم گفتم دیگه تموم ولی دلم قبول نمی کرد مثبت فکر کن عزیز به دلت بد راه نده 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
2803
خانوما من آزمایشم مثبت شد ولی عدد بتا پایینه خونریزی هم تموم شده فقط گاهی لکه بینی دارم دکتر گفت پنج ...

مباررررککککههه عزیزممم انشالله بالامیره الان چنده؟علائمی داشتی؟امروز ببخشید ترشحاتم زیادشده

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ممنون عزیزم پنجشنبه ۴۱ وبود شنبه ۱۸۱بود تیتر

عزیزم مبارکت باشه💜💜💜

نگران عدد بتا نباش،رشدش روند طبیعی داشته،تقریبا ۴ برابر شده،اصلا جای نگرانی نیست.استرس نداشته باش و از این روزهات لذت ببر😍😍😍

خانوما من آزمایشم مثبت شد ولی عدد بتا پایینه خونریزی هم تموم شده فقط گاهی لکه بینی دارم دکتر گفت پنج ...

انشاالله بالا میره بتای من 77 بود ولی حیلی رود بالا رفت

2804
مباررررککککههه عزیزممم انشالله بالامیره الان چنده؟علائمی داشتی؟امروز ببخشید ترشحاتم زیادشده

دیروز ۱۸۱ بود من لکه بینی دارم ترشح ندارم علائم هم والا هنوز ندارم فقط شکمم گرمه 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
2805
2801