2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
گریه هام روچندروز قبل کردم درحدشدیدهمون روزکه لکه بینی شدم بچه هامیگفتن لانه گزینیه من گفتم میدونم ن ...

من ميدونم چه دردي داري ميکشي من امروز انقد منفي ديدم ديگه شمارو که ديدم بغضم ترکيد خدابهمون رحم کنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.توکل برخدا ناراحت نباشیدکاش نمیگفتم بهتون.

سلام عزیزم خوبی؟انشاا... هر چه زودتر خدا بهت ی نی نی توپولو بده من حس میکردم و ماهک مثبتین...من هنو انتقال ندادم ولی وقتی دیدم همه منفین منم ناامید شدم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنون عزیزم.توکل برخدا ناراحت نباشیدکاش نمیگفتم بهتون.

عزيزم مشکلت چي بود

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
واقعا اخه دوستم سری پیش روز ۳ انتقالش کلی علایم داشت و مثبت شد اره ۳ روزه انتقال دادم امروز روز ۴ ...

لانه‌گزینی برای خیلیها بدون علامته. من هنوزم که هنوزه فقط شکمم بزرگ شده و علامت دیگه‌ایی از حاملگی ندارم! دوستتون هم علائمش بخاطر داروها بوده انقدر زود. اگر اشتباه نکنم شما هنوز آمپول پروژسترون نزدی، اون از همه بیشتر علائم میده به بدن آدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
لانه‌گزینی برای خیلیها بدون علامته. من هنوزم که هنوزه فقط شکمم بزرگ شده و علامت دیگه‌ایی از حاملگی ن ...

اره امپول هارو گفت از هفته بعد یعنی از این پنج شنبه شروع کن

فعلا فقط شیاف میزارم روزی ۲ تا

خدا کنه اینطوری باشه

چون اصلا هیچی نمیفهمم،انگار نه انگار

خانوما من آزمایشم مثبت شد ولی عدد بتا پایینه خونریزی هم تموم شده فقط گاهی لکه بینی دارم دکتر گفت پنجشنبه آزمایش بدم اگه بالای هزار شد خوبه برام دعا کنید بالا بره تیتر 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤