2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
عزيزم من ميخام ازمايش ايمني انعقادي قبل عمل بدم هزينش چقده

عزيزم ميگن سازمان انتقال خون خيلي هزينش پايين نزديك برج ميلاد ولي اگه جاهاي خصوصي بري نزديك ١٥٠٠

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل ...

کاملا درکت میکنم عزیزم منم سری آخر انقد حالم بد بود تا چند ماه ناراحت بودم ولی این سری نمیخوام استراحت کنم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چرا ،علتش چی بود چقدر سخت،چقدر ناراحت شدم خدا صبر بده بهت  ایشالا این دفعه طبیعی باردار ...

ممنون گلم انشاالله شما هم مامان شدي 

چسبيدن جفت به رحم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.نه نمیدونم. ولی بین فک‌کنم نیم تا ۴و ۵ نرماله. بالاتر میشه‌کم‌کاری ، پایین تر میشه پرکاری. ۲. ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم،من همش میترسم که یه وقت جواب آزمایشم اشتباه باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

امروز تقریبا چندتا از بچه ها منفی شدن ...باوجودی نمیدونم کی و کجا هستید اما تا الان که دارم اینو مینویسم اصصصصصلا حال واحوالم خوش نبود همش تو فکرتون بودم چون میدونم خییییلی غصه دارید....حتی برای خواهر خودم که منفی شد مثل امروز ناراحت نشدم ....ولی میدونم بالاخره یه زمانی میرسه که غم امروزتون رو برای نی نی هاتون تعریف میکنید ....بهتره بگم نی نی هامون تعریف میکنیم .....

تا الان واااقعا حرفم نمیومد که چی بگم وچی بنویسم خداییش امروز بابت منفی شدن تک تکتون دل منم گرفت همزمان بادل خودتون ...اما الان میگم هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست ....متوسل بشیم به حضرت عباس تا بالاخره جواب بگیریم ...برا اونا که کاری نداره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام‌دوستان  من امروز پریود شدم ورسما فهمیدم که دیگه باید قبول کنم ای وی اف کنم  عمق نارا ...

سلام عزیزم ، 

توکلت به خدای مهربون ان شاءالله طبیعی باردار میشی چون خداروشکر مشکل حاملگی نداری 

اما اگه دنبال یه دکتر خوبی دکتر نصر عالیه ، جدیدا رفته کلینیک مام

توو سایت بزنی بیوگرافی و نظرات میاد

بچه ها میگم جدیدا من نمیدونم چرا حرفم نمیاد دیگه ... خدا کمک هممون کنه واقعا، بالاخره تو این روزگار ...

منم بین دو تا انتقالم اصلا حرف نمیزدم تینجا

فقط چند بار اومدم ببینم کسی مثبت شده یا نه

سلام بچه ها صبحتون بخیر

چه خبرااا؟؟ مامان جدید داریم؟؟؟

من از 4 شنبه که انتقال دادم تا امروز اوضام اصن خوب نبود

جای آمپول پروژسترونم عفونت کرده بود تبم تا 39 رفته بود بالا دیگه دکتر آمپولامو قطع کرد جاش شیاف نوشت با کلیییی آنتی بیوتیک

نمیدونم دیگه آخرش چی بشه

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
سلام بچه ها صبحتون بخیر چه خبرااا؟؟ مامان جدید داریم؟؟؟ من از 4 شنبه که انتقال دادم تا امروز اوضام ...

سلام عزیزم، شما هم با من انتقال داشتین، چه بد عجب اوضاعی بوده، منم تا دیروز آمپول زدم، خیلی دردناک بود دیگه امروز شیاف استفاده کردم، شما چه شیافی دکتر براتون تجویز کرده؟ 

سلام عزیزم ،  توکلت به خدای مهربون ان شاءالله طبیعی باردار میشی چون خداروشکر مشکل حاملگی نداری ...

انشاالله‌

گمون نمیکنم طبیعی بشم چون یکی  ازدلایل نازایی بسته بودن  لوله های رحمی هست که من بهش دچارم

ممنونم عزیز دلم از معرفیت

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من