2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر انشالله زیر سایه پدر مادر سلامت بزرگ بشه. منم خوبم خداروشکر. منتظر معجزه دوباره😂😂

انشاءالله بزودی😍🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانوما منم تا سه چهار روز دیگه انتقال دارم ،نمیدونم چرا انقدر ناامیدم جنینام گرید b,cهستن ،نمیدونم چرا انقدر حس بدی و نا امید هستم ،بعد این همه سال نمیتونم حس کنم قرار یه روز منم مادر شم

یعنی یه روز منم مامان میشم  
خانوما منم تا سه چهار روز دیگه انتقال دارم ،نمیدونم چرا انقدر ناامیدم جنینام گرید b,cهستن ،نمیدونم چ ...

عزیزم اصلا به گرید جنینا فکر نکن توکلت به خدا باشه ختمت میشی چرا نشی برو در مورد قانون جذب ی کم مطالعه کن به نظر من که خیلی تاثیر داره

خدا جونم شکرت...
خانوما منم تا سه چهار روز دیگه انتقال دارم ،نمیدونم چرا انقدر ناامیدم جنینام گرید b,cهستن ،نمیدونم چ ...

خدا به قدری بزرگه که دور از حضور ماست.ارزو میکنم که بزرگی خدا برای شما نمود پیدا کنه و دو تا فسقلی دوست داشتنی بچسبه به دلتون.

ای جانم 🥺متاسف شدم عزیزم انشالله طبیعی باردارمیشی وقتی که اصلا فکرشم نمیکنی دلت شاد میشه مطمینم&nbs ...

مرسی عزیزم ایشالله برای شما هم همه چیز خوب پیش بره و دلت شاد بشه

سلام عزیزم کلا دو تا جینین داشتم گرید a که یکیش گرفت یبار سونو رفتم واسه قلب که اینجوری به من گفتن ا ...

ان شاءالله که جواب غربالگريتون هم خوب باشه و صحيح و سالم ني نيتون رو بغل بگيري عزيزم

خدایا شکرت

بچه ها من یه قرص میخوام که بتونم فقط ۱ شب باهاش بخوابم

تو ۳ ماه اول بارداریم، قبلا هم بدخواب بودم الان بدتر شدم

قبلا گاهی وقتا زولپیدم می خوردم، دکترم گفت عیب نداره بخور، تو بارداری تجویز میشه ولی بازم شک دارم

دکترای شما تا الان براتون داروی خواب تجویز کردن؟

چی بهتون دادن؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

خانوما من تیریید و اندومتریوز گرید ۲ که یه کیست تو لگنم بود و عمل کردم شوهرم هم سرعت و تعداد اسپرمش پایین بود که رفتیم تو سیکل میکرو ۱۱ تا جنین گرید ب و س تشکیل شد ۲ تا شو اولین بار انتقال دادم بعد از انتقال هایپر شدم و بعدش روز یازدهم پریود شدم حالا برای بار دوم قراره سه چهار روز دیگه برم،کسی بوده تو شرایط من باشه حامله شه؟

یعنی یه روز منم مامان میشم  

دیشب تاصبح از درد کشاله رون پام نتونستم بخوابم 😔 همزمان با درد زیر دلم بود چرا اینقدر من درد دارم؟😫 از پسفردای انتقالم شروع شد .... 🥺 دوبارم هایپربودم فک کنم تخمدانام دارن میترکن .... 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش