2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزيزم احتمالا سقطت برا اسپرم بوده منم همينطور دوبار سقط كردم ديگه رفتم ميكرو 

گلم با دارو و اینا حل نشد؟؟

الان شکر خدا بارداری؟؟ چقدر طول میکشه سیکلش ؟؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دكتر نصرم و ١٠ اسفند آزمايشمه. اميدوارم همتون نتيجه مثبت و عاقبت خوبي داشته باشه و فرزند صالح و ...

ایول باهمیم😃 خبر بده از خودت انشالله خوشخبری

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مهربون خیلی ناراحت شدم حالا ی آزمایش میخوای بده آفرین عزیزم غصه نخوری خدابزرگه حکمتیه فک کنم ماها دی ...

ناراحت نشوباورکن اصلانمیخواستم بگم تافازمنفی ندم من دلم روشنه به شماهاحتمامادرمیشید,اره راست میگی صبرکنیم لاقل اون دنیاجوابشومیده خدا.توکل برخدا ایشالله ماهم موقعش باشه مادرمیشیم.اره میرم ازمایش به اصرارهمسرم

جدی خون روان ؟؟ چجوری بروژسترون میزنی پریود شدی  خیلی ناراحت شدم😢😢😢 باز تو ازمایشتو بده فر ...

فردانمیشه که,پس فردانوشتن.اره تیترنوشتن چه فایده بابا .ناراحت نشوعزیزم من نیستم حتماصلاحم بوده خیلی خوشحالموخودمونباختم ازحضرت زینب خواسته بودم اگرنمیشه خودت صبرم بده.توخوبی عزیزم?اره میزنم هنوزم هم امپول هم روزی سه تاشیاف400

دیگه کامل پریود شدی یا لکه بینیت بیشتر شده؟ ببین من نه می خوام امیدوارت کنم و نه ناامیدت ولی به نظرم ...

اره کامل پریودشدم درداشم دارم.اره همسرمم میگه بده خیالت راحت بشه تیتربتانوشتن برام پس فردا .داروهام ادامه میدم ولی میگم ضررنکنه؟هم امپول میزنم هم سه تاشیاف

ناراحت نشوباورکن اصلانمیخواستم بگم تافازمنفی ندم من دلم روشنه به شماهاحتمامادرمیشید,اره راست میگی صب ...

عزیزم شما همسرت مشکل اسپرمش در چ حده عدداشو اینا؟؟

ماله شوهر من مورفولوژیش کلا ۱ درصده تا ب ۴ نرسه ای وی افم نمیکنن که😢😭

من نمیدونم چندهست ولی خیلی کمه چون کلایک جنین تشکیل شداز4تخمک

امیدوارم سال بعد این موقع ی نینی خوشگل بغلت باشه

عزیزم شما همسرت مشکل اسپرمش در چ حده عدداشو اینا؟؟ ماله شوهر من مورفولوژیش کلا ۱ درصده تا ب ۴ نرسه ...

عزیزم کی اینو گفته؟ من شوهرم همه چی صفر بود .برا اولین بار تو این دوسال مهر ماه موقع پانکچرم مورفولوژیش بین صفر و یک بود یعنی از یک هم کمتر بود.تعداد و تحرک هم برا اولین بار کمی بیشتر از صفر شد.از ۱۱ تا تخمک بالغ ۹ جنین خوشگل تشکیل شد برامون

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.