2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا نداشتم البته من سر بارداریای قبلیمم نداشتم

من میگم بارداری ، چون دقیقا حالتت مشخصه دمدمی شدی ! دیشب امیدوار و اوکی ، الان بی حوصله و کمی ناراحت ! یعنی مشخصه هورمونا بهم ریختن یکی از نشانه های بارداریه   

من میگم بارداری ، چون دقیقا حالتت مشخصه دمدمی شدی ! دیشب امیدوار و اوکی ، الان بی حوصله و کمی ناراحت ...

خخخ خدا کنه 

شوهرم‌میگع من میگم ۹۵ درصد یارداری اون ۵ درصدم‌میزاریم برای خواست خدااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه جنینم ۳ روزه بود حالا یه چیزی ولی ۵ روزه  ۱۱ انتقال فک نکنم زود بوده ولی خوب نفسی جون گفت ...

خدا عالمه عزیزم والا اونجور ک مافهمیدیم حساب کتاب نداره هرکی ی جوره بسپربخدا انشالله خوشخبری😍

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
واقعاااا  حتی با بی بی منفی همش میگم کاش یکی مثل من ۱۱ انتقال بی بی زده بود و ۱۴ انتقالم مثبت ...

من شنیدم کسایی که دیر بتاشون بالامیره انشالله ک ازونایی😃

سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

سلام عزيزم 

استراديول رو كه بايد از ٩هفته كم كم كمش ميكره دكتر اينو حتما به دكترت بگو 

منم ويار شديد داشتم كه ٦كيلو لاغر شدم قرصاتو كه دكتر داده مجبوري بخوري حتما استفاده كن صبحا كه از خواب بيدار ميشي سيب بو كن بزار بالا سرت يا گلاب ليموترش هل 

اينا حالتو خوب ميكنه مثلا من فقط ميتونستم همرا غذا خيارشور بخورم كه تهوع رو كمتر ميكرد غذاهاي چرب نخور مصرف آب رو ببر بالا نبايد بدنت كم آب بشه اگه نتونستي حتما سرم بزن 

هر ٨ساعت هم مجازي دميترون بخوري كه خيلي تو كم كردن تهوع تاثير داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مهربون، مامان ماهک، دلارام جون امیدوارم هر سه تاتون با خبر خوش تاپیک رو بترکونید😍😍😍 همینطور بقیه بچه هایی که انتقال داشتین، انشاالله مثبت شدن همتون❤

من گوشیم خراب شده خیلی نمیتونم پیام بذارم ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام روز بخیر دوستان....خوبین مامان ماهک خوبی نفسی ...دلارام و بقیه چطورن اول اینکه تشکر کنم از تک تکتون با بت این ۱۵ روز کمک و مهریانی ...روزامو در کناراتون گذروندم اگر فررا جوابم مثبت شد که برای راهنمایی های زعدی میام اما اگر منفی شد همتونو به خدای بزرگ میسپارم ..و امیدوارم همیشه از بلای بد غصه و عم و مریضی دور باشید و خدا یه نی نی تپل قسمتتون کنه😘😘😘😘😘😘😘

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام روز بخیر دوستان....خوبین مامان ماهک خوبی نفسی ...دلارام و بقیه چطورن اول اینکه تشکر کنم از تک ت ...

سلام گلم انشالله خوشخبری مامان آینده😍👌