2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان فگر کردم از همون سویاهایی که تو غذا میریزیم هست     پس از سوپرمارکت بگیرم بگم شیر س ...

اره عزیزم ولی کلا اگر چیزی را تا حالا نخوردی ریسک نکن ممکن حساسیت بده همون خوراکیهای قبلی را ادامه بده فقط نفاخ نخور و قاعده اور هم نخور 

سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدید و تهوع و بزاق زیاد و تلخ از زندگی افتادم نمیدونم تا کی ادامه داره و اصلا نمیدونم بتونم تحمل کنم یا نه دارو هم دکترم‌زیاد داده پردنیزولون و دوفاستون و استرادیول اصلا نمیتونم بخورم میخورم یا میبینمشون بالا میارم الان هم مدتی نخوردم هم نگران نخوردن دارو هستم و هم ویارم نابودم کرده کسی تجربه من رو داره فقط هر روز امپول هپارین میزنم و یکی شیاف پروژسترون 😢😢

مامان ماها جان شما یه بچه داری مشکلت چیه عزیزم که رفتی سراغ ivf?❤❤❤

تعیین جنسیتم من اصلا خودم و شوهرم مشکل ندارم و کلا زود باردار میشم بخاطر اینه تعجب کردم حالا بچه ها میگن ۱۱ انتقال زود بوده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تعیین جنسیتم من اصلا خودم و شوهرم مشکل ندارم و کلا زود باردار میشم بخاطر اینه تعجب کردم حالا بچه ها ...

عزیییزم به امید خدا به مراد دلت برسی.الهی که یه شازده پسر کاکل زری نصیبتون بشه عزیزم.😍😍❤❤

قوربونت برم عزیزم ایشالا برای خودت

من روز ۶ انتقال هستم.۹ روز دیگه وقت آزمایشم هستش.هیچ حسی ندارم.اصلا احساس خاصی نمیکنم.فقط گاهی درد دارم.خدا به حق فاطمه ی زهرا دامن همه رو سبز کنه.ما هم بین اونها بی نصیب نباشیم.

جای مطمئن و با دکتر مطمین  سقط نکردی ، ؟

چون از پزشک قانونی مجوز دادن بهم گفتن فقط بیمارستان میرزاکوچک و بیمارستان اکبرابادی  با مجوز اجازه سقط میدن 

وگرنه غیرقانونیه 

مجبور شدم برم اکبرابادی 

که ۴ روز هم بستری بودم اخرش با وجود بقایا بدون هیچ دارویی هیچ توصیه ای مرخص کردن 

سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

مبارک باشه عزیز 😍😍😍

اول بگو انتقال چندمت بود کجا و کدوم دکتر ؟

بعد اینکه ویار معمولا تا  اوایل ماه پنجم هست داروها هم اضافه شده 

به خاطر همین حالت دگرگونه 

ان شاالله کم کم بهتر میشی 

زنجبیل سیرابی بیسکویبت شور 

شاید یکم معده تو آروم کنه