2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
الهی عزیزم فقط به این فکرکن که ماصبرمیکنیم به خاطرامتحان خدا وچطور حضرت زینب وحضرت رقیه اونهمه مصیبت ...

قربونت برم مرسی از انرژی قشنگت واقعا راست میگی... توکل بخودش...

من قدم ۱۶۰ قبل از شروع درمان ی رژیم گرفتم ۵۵ شدم داشتم مانکن میشدم کههههههههههه درمان شروع شد😂😂😂😂الان بین ۶۳ تا۶۵ شک دارم لباسام اصلا تنم نمیره😂

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دوشنبه انتقال دادم، شنبه صبح که از خواب بیدار شدم عضله پای چپم گرفته بود. بعدش دیگه هرچی به روز آزما ...

اره شبش منم پام گرفت 😱😱😱 وای خدا چ چیزا یعنی ربط داره؟یکم امیدوارشدم😄 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مرسی از انرژی قشنگت واقعا راست میگی... توکل بخودش... من قدم ۱۶۰ قبل از شروع درمان ی رژیم ...

وای توخوبی که,منم اینباررژیم میگیرم از ریخت وقیافه افتادم چندماه قبل60کیلوبودما پوف سایز40بودالان لباسام تنم نمیرن جلوبازکردم همرو😅😅😅

دیگه نبینم توام انرژی منفی داشته باشیا,درسته ادم ناراحت میشه ولی بایدساخت خودشو راه سختیه

🤩منم همینطورم یعنی امیدوارباشم؟ نا امیدی گرفت منو زدم بیرون از خونه من دل درد دارم از روز ۳ انتقال ...

انشاالله که مثبتی عزیزم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوشنبه انتقال دادم، شنبه صبح که از خواب بیدار شدم عضله پای چپم گرفته بود. بعدش دیگه هرچی به روز آزما ...

چ ربط داشته باشه چه نه امیدواری گرفتم 😄مرسی الهی دورانتو عالی سپری کنی و نی نیتو سالم بغل بگیری 😘😘😘مارم دعا کن 

انشاالله که مثبتی عزیزم.

مرسی عزیزم انشاللهه شما دلت الان پاکه دعات میگیره من و مهربون و ماهک و بقیه رو خیلی دعا کن دلامون شکسته

@مهربون21     @مامان_ماهک10     @fafa28     انشاالله همتون به ...

ممنون عزیزم😍😍الهی امین ایشالله قسمت همه منتظرا واونهاییم که باردارن بسلامتی وخوشی زایمان کنیدربچه هاتون روبغل بگیریدمارودعاکنید

بچه ها پس چرا من زیر شکمم خیلی سفت شده و  خیلی هم تیر می‌کشه به خدا از این که نمی دونم اون تو چ ...

من چند روز پیش درد پری داشتم اما الان دل درد کمر درد ندارم سینه هام فقط یکم بزرگ شده من اصلا فعلا علاعمی ندارم شوهرم میگه  تو چرا الان دنبال نشونه ایی مگه اونی که نمیدونه میری ازمایش میده ۴هفتش نیست تازه بعد ازمایش میفهمه باردار و علاعما شروع میشه 😅😅😅😅

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
من چند روز پیش درد پری داشتم اما الان دل درد کمر درد ندارم سینه هام فقط یکم بزرگ شده من اصلا فعلا عل ...

مال ما اثر دارو ها هم هست من که منفی هم هستم پس این دردا برای چیه نمی دونم. زودتر شنبه بشه داروهامو قطع کنم

خدا به دادمون برسه تا این وزنه بیاد پایین. آخه من یه جایی خوندم که چربهای شکمی خودش می دونه باعث منف ...

اره منم شنیدم  دیگه باید بریم روبه رژیم😃 من شکمم جلوترازخودم گیره😂