2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ببخشید گلی واقعا واقعا زمانم کمه بعد مادرم و مادر همسرم پیشم هستن دیگه فکر کن گوشی بگیرم دستم🥴🥴🥴 ...

ای جانم الهی درکت میکنم عزیزم,خداحفظش کنه کووولوت رو.التماس دعا.من احتمال زیادمنفیم زینب جان,خودشم کلایک جنین داشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من روز ۱۶ انتقال که باید آزمایش دومم رو میدادم خونریزی کردم، خون تازه و قرمز، مقدارشم کم نبود. ...

جدی ؟؟😍😍وای منم رفتم حموم الان دوساعت قشنگ حموم کردم که پریودمیاد تمیزباشم😅😅😅

سلام بچه ها من رفتم صبح انتقال دادم

ظهر هم موقع برگشت با همسرم رفتیم رستوران کلی کوبیده و سالاد خوردم

به نظرتون ضرر نداشت

آخه خیلی گشنم بود و ضعف کرده بودم

به نظرتون چیا خوبه بعد انتقال بخورم؟

صبح روز دوازده مثبت شد بتا ۱۸۶ ولی نزن الکی خودتو اذیت نکن من دفعه قبل از روز دهم هرروز میزدم 

وای دعا کن منم با مهربون جون بتامون بالا باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مهربون چ خبر؟خوبی؟شیافتو سه تا کردی بهترشدی؟  منم امروز مادرشوهرم روانمو بهم ریخت قاطی کر ...

قربونت برم عزیزم توخوبی؟من شیاف روسه تاکردم ولی لکه هام کاملاقرمزشدن به احتمال پریوده چیکارکنم نمیتونم خودموبکشم که بیخیال بازادامه میدم.خخخ رفتم حموم دوساعت تمیزکاری که پری اومدتمیزباشم.وای نگوخدالعنتش کنه الهی اعصابموبهم ریخت کل تنم میلرزه بقول توهرچی نفهمه گیرماافتاده  خودمون کم مشکل داریم

[QUOTE=125047665]فدات عزیزم😘😘😘😘 منم خیلی به یادتم و اینکه بگم چی شد، انتقال نی نی هات هم مبارک، ان شاء الله که ما ...[/QUOTE

قربونت برم توخیلی مهربونی اصلایه جوری خاص عزیزهمه ای.خداحفظش کنه وزیرسایه پدرومادربزرگ بشه دومادش کنی.

عزیزم کدوم جنین ها؟؟😭کلایک جنین تشکیل شد الانم روز11 هستم لک بینی قرمز دارم احتمالا نگرفته دیگه.

بازبایدوزنموکم کنم بعدعیدبرم سیکل شروع کنم.خخخ منم عادت کردم به فرنگی ازبس ملین میدن به خوردم.😆😆

چشمت روز بدنبینه روزعمل پانکچرازترسم فشارم افتضاح رفت بالا اول امپول کاهش فشارزدن بعد

قربونت برم عزیزم توخوبی؟من شیاف روسه تاکردم ولی لکه هام کاملاقرمزشدن به احتمال پریوده چیکارکنم نمیتو ...

بگردم یعنیلک قرمز بیاد تمومه دیگه؟😫 آفرین قوی هستی مرسی از قوی بودن کسی انرژی میگیرم😉 امیدوارم حدسیاتت غلط از آب دربیاد...والا بخدا ی ذره هم از مشکلات ما نمیفهمن تازه جریان منم میدونن ولی بهجای درمون دردن خودشون. بیخیال خودمونو عشقه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اره دیگه بستری شدن داره 

اهان. ولی من نشدم. خیلیارو دیدم نشدن. چیزی ک هنوز اتفاق نیوفتاده رو فکر نکن بهش انشالله که برات همچین چیزی پیش نمیاد استرس نگیر😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش