2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
عزيزم هر چي دوست داري بخور فقط خوراكي هايي كه تا حالا نخوردي رو نخور بعد انتقال هم فقط خوراكي هاي قا ...

دفعه پیش خیلی اذیت شدم هایپر شدم کارم به بیمارستان کشید تازه بعد منفی شدن به صد نفر جواب باید پس میدادم،حالا ایندفعه تصمیم گرفتم به کسی  نگم ببینم تا خدا چی میخواد 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
پريود دوم بعد هايپر بيشتريا تاخير داشتن طبيعيه 

جدا من رفتم مرکز بهم ی بسته ال دی و قرص استرادیول داد گفت پریود بعد عید که شدی ال دی رو بخور یا اواخر اسفند ولی قبلش قرصاتو مصرف نکنی چون انتقالت بیفته واسه برج ۲ حالا خدا کنه من اخر اسفند بشم چون پریودام ۳۵ روزس خیلی دیر میشه انتقالم دوست دارم زودتر برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه پیش خیلی اذیت شدم هایپر شدم کارم به بیمارستان کشید تازه بعد منفی شدن به صد نفر جواب باید پس مید ...

بهترين كارو ميكني به هيچكس نگو شار و استرس هم روت كمتره 

تا انتقالت پياده روي كن كه ضخامت رحمت هم نرمال بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببين ما هروز آمپول داشتيم بعد مركز به ما گفت اگه لك ديدين شياف رو بكنيد هر ٨ساعت آمپولم كه طبق روال ...

بازلک اومد اح بابابیخیال من شیدبدنم درست حسابی نیس که.من اسپرین نمیخورم خخخ قویترش انوکساپارین میزنم.الان بازم یک شیاف گذاشتم پوف باورکن بفهمم منفیه برمیگردم زندگی عادی

جدا من رفتم مرکز بهم ی بسته ال دی و قرص استرادیول داد گفت پریود بعد عید که شدی ال دی رو بخور یا اواخ ...

ميشي عزيزم 

براي انتقالت هم عجله نكن بزار ببين خدا واست كي رو خواسته 

بسپار به خودش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ماهک جون دلتو قرص بنما و بی بی چک بزار بیا بگو مثبتی کشتی منو دختر  @مامان_ماهک10   &nb ...

منم از خیلی وقته ایشونو دنبال میکنم با کاربری قبلیم که ترکید و این کاربریم خیلی ازش سوال میکنم دوست دارم زود تر بفهمم باردار شدن یانه ان شاالله که هستن 

بازلک اومد اح بابابیخیال من شیدبدنم درست حسابی نیس که.من اسپرین نمیخورم خخخ قویترش انوکساپارین میزنم ...

لك طبيعيه همه داشتن تا آزت صبر كن داروهاتم قطع نكن 

انشاالله مامان شدي

بهترين كارو ميكني به هيچكس نگو شار و استرس هم روت كمتره  تا انتقالت پياده روي كن كه ضخامت رحمت ...

من هر روز دوچرخه سواری میکنم،فقط دکتر بهم ال دی نداده فقط استرودیول و شیاف پروژسترون ،نباید ال دی هم میداد؟

یعنی یه روز منم مامان میشم  
بازلک اومد اح بابابیخیال من شیدبدنم درست حسابی نیس که.من اسپرین نمیخورم خخخ قویترش انوکساپارین میزنم ...

مهربون جون من بعد از انتقال یه بار روز ۹ و یه بار روز ۱۱ لک دیدم 😊😊😊دوستم بهم گفت لانه گزینیه و هردو لانه گزیدن😀😀😀نگران لک نباش عزیزم همون شبی که لک دیدم شبش روز ۹ بی بی چکم مثبت بگشت دختر جان🥰🥰🥰مثبت بیاندیش 😘😘😘

من هر روز دوچرخه سواری میکنم،فقط دکتر بهم ال دی نداده فقط استرودیول و شیاف پروژسترون ،نباید ال دی هم ...

منم ال دي نداشتم عزيزم 

فقط استراديول و پروژسترون آسپرين و انوكساپارين 

به دكترت اعتماد كن 

مهربون جون من بعد از انتقال یه بار روز ۹ و یه بار روز ۱۱ لک دیدم 😊😊😊دوستم بهم گفت لانه گزینیه و ه ...

واقعاراست میگی؟؟وای خدا چه قشنگ.هردوشونم گرفته بود؟؟😍😍😍

اخه درد پریوددارم بنظرت منم بی بی بزنم فردا؟؟راحت کنم خودمو

قطع نکردم ولی خلق ام تنگ شده دیگه مشخص شه میزنم بیرون لاغرمیکنم و...ازخودم بدم میادچاق شدم

چرا از خودت بدت مياد اينو نگو دختر 

ما هم يه روز مامان ميشيم