2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
التماس دعای فراوون.عالیه بخون ببین چه حسی داره.

مهربون جان بهتر شدی خانمی باور کن این سرماخوردگی باعث شد استرست کمتر شه شما ++++++حس ششمم بهم میگه عزیز دلم 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ۱۳ انتقال حالو احوالتون چطوره من حالت پری دارم باز امروز اما خفیف😥ولی از اون کمر درد لعنتی ر ...

اخیی عزیزم نگران نباش طبیعی هستش منم نصف شدم چون سرمازده🤐🤐ایشالله شنبه خوش خبربیای

سرم ای جی وی چیه؟؟؟منم مشکل ایمنی دارم الان انتقال دادم انوکساپارین میزنم

ایمنی ربطی به آنوکساپارین نداره که .اون برای انعقادی هست ..منم داشتم هر روز 

آی وی آی جی برای ایمنی و پردنیزولون

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اخیی عزیزم نگران نباش طبیعی هستش منم نصف شدم چون سرمازده🤐🤐ایشالله شنبه خوش خبربیای

خواهرشوهر من سرما بد خورد بعدش فهمید بارداره ایشالا ت م همینطوری هستی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مهربون جان بهتر شدی خانمی باور کن این سرماخوردگی باعث شد استرست کمتر شه شما ++++++حس ششمم بهم میگه ع ...

خخخ اره راست میگی کلا دردسرمانمیزاره به هیچی فکرکنم.🤪🤪

شکرعزیزم بهترم فقط سوپ ازگلوم پایین میره.دعای مشلول بخون امروزاولین بارخوندم باورت میشه کلی حس مثبت وحاجت گرفتن داره.واقعاحست میگه؟؟😍😍الهی خودتم خوش خبربیای بخداقبل خودم براشماهادعامیکنم ازدلم نمیادخودم اول دعاکنم سرنماز

بچه ها من بعد انتقال منفی ۲ بار پریود شدم. تو این دوتا سیکل بعد تخمک گذاری اصلا مثل همیشه سینه هام دردناک نشد. شماها هم اینطوری شدید؟ دلیلش چیه؟ بدنم پروژسترون تولید نمیکنه یعنی؟😔

ایمنی ربطی به آنوکساپارین نداره که .اون برای انعقادی هست ..منم داشتم هر روز  آی وی آی جی برای ...

اهان درسته یه سری قبلاپردینزولون داشتم.ببخشیداشتباه گفتم همون انعقادی الان چندهفته ای؟خداحفظش کنه حتماایت الکرسی بخون براش

خواهرشوهر من سرما بد خورد بعدش فهمید بارداره ایشالا ت م همینطوری هستی 

اووف نگو,نمیخوام ناله کنم ولی دیدی سریه جوری دردبکنه نتونی چشاتم تکون بدی؟اونجورم.توکل برخدا خداروعشقه هرچی بخوادم قشنگه.😍😘

خواهرشوهرمنم سرماخورده بوده خخخ حامله بوده

خخخ اره راست میگی کلا دردسرمانمیزاره به هیچی فکرکنم.🤪🤪 شکرعزیزم بهترم فقط سوپ ازگلوم پایین میره.د ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف داری امیدوارم هر چی اتفاق قشنگ برات بیفته..الهی آمین...

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤